23 Mart 2012

ZTK Çeyrek Final | Eskişehirspor

Kuralardan önce hep yarı finalde Eskişehir, finalde Bursaspor ile karşılaşalım diye düşünüyordum. Hayal işte... Bugün kuralar çekildi. Çeyrek finalde Eskişehirspor ile karşılaşıyoruz, eğer turu geçersek rakibimiz Sivasspor-Bursaspor karşılaşmasının galibi olacak. Olabilecek belki de en zor 'gruba' düştük.

Pazartesi günü maçın oynanacağı stat belli olacak. Ancak açık konuşayım Eskişehirspor maçı beni korkutuyor. Eskişehir'e bir türlü şansımız tutmuyor. 2009 senesinden beri yaptığımız 9 karşılaşmanın sadece birinde galibiyet almışız; o da Türkiye Kupası grup maçlarında. Eğer istatistiklere sarılacaksak, Türkiye Kupası maçı olması bir nebze ümitlendirir.

Trabzonspor maçı hakkında yazarken kupadan ümidimizin kalmadığından bahsetmiştim ama Trabzon'u eleyince futbolcular tekrar umutlandırdı bizleri. Haftasonu Ankaragücü maçının sonucuna göre ligteki durumun belirginleşmesinden sonra kupaya hangi gözle bakacağımızı da düşünmeye başlarız. Hayırlısı olsun ne diyelim ve totemimize devam edelim.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...