05 Mart 2012

Tek Suçlu Taraftar!

Antalyaspor kötü. Antalyaspor takım olarak çok kötü. Takımda birlik, düzen yok. Herkes maç içinde birbirine bağırıyor. Üstüne hatalar yapılıyor. Taraftar haklı olarak eleştirisini yapıyor, belki de gereğinden az yapıyor ama hep bir hata var.

Bu taraftar hep suçlu. İnadına suçlu hem de. Antalyaspor'u eleştiren herkes, Antalyaspor'un bu durumuna üzülen herkes sanki Antalyaspor düşmanı gibi lanse ediliyor. Eleştiri yapanlara Antalyaspor yenildiği zaman seviniyor muamelesi yapılıyor.


Gaziantepspor düşme potasında, stat dolsun diye bilet fiyatlarında indirime gidiyor. Biz hala şehir dışındaki stada sıkıntıları en iyi bilen yönetim tAarafından 20 lira olarak belirlenen fiyatlarla maça giriyoruz. Kombine alanlara haksızlık olur diye korkuluyor deniyor bir de. Zaten kombine alanlar Antalyasporlu. Bu takım amatörde bile olsa peşinden koşacak adamlar. O adamlar belki de bu şehirde o stadın dolmasını en çok isteyen adamlar. Böyle birşey mümkün mü?

Bugüne kadar her kötü sonuç durumunda taraftara yüklenildi. Gündem değiştirildi. Futbolcunun hiç suçu yokmuş gibi, Türkiye gündeminde 'yandaş medya' dediklerimizin yaptığı gibi esas olaydan saptırılıp, suni gündem yaratıldı.

Şimdi hocaya sormak istiyorum. Bir gün çıkıp, öyle koftiden değil. İçinden geldiği için, bu Mardan zulmüne sırf -değiştirilmiş de olsa- arma için gelenlere teşekkür ediyoruz dedi mi? Kazandığımız maç sonrası falan değil, haftaiçi kimse gelmiyor diye açıklama yaptığı gibi, yine alakasız bir zamanda çıkıp böyle bir açıklama yaptı mı?

Bu videoyu daha önceden de yayınlamıştık blogdan. Bu video sırasında takım mağlup durumda idi Mersin İdman Yurdu karşısında. Belki malup durumda olan bir takıma böyle bağrılmaz ancak bu beste taraftarın içindeki aşkın dışa vurumu idi. O maçta forma ıslanmıştı. Taraftar da bunun farkında idi.


Oraya gelen adamların ne şartlar altında geldiği herkesce bilinirken, en küçük tepki de taraftar bize köstek oluyor demek nasıl bir mantığa sığıyor. Cumartesi günü, güneşli havada Antalya'nın birbirinden güzel nimetlerinden yararlanmak varken. Yol çilesi, jandarma çilesi, futbolcu çilesi! çeken insanlara, bir de suçluymuş muamelesi yapmak hiç yakışık almıyor. Az kalan sevdalı yürekleri de küstürmeyelim bari.






 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...