13 Mart 2012

Sezon Sonu Ne Olacaksa?

Herkesin dilinde bir sezon sonudur tuttu gidiyor. Önce basın mensupları eleştiri için sezon sonunu bekleyelim dediler, sonra taraftarlar iş işten geçtikten sonra eleştiri ne işe yarayacak diye karşı çıkmaya başladı bu işe. Şimdi de Mehmet Hoca sezon sonu gerekli açıklamaları yapacağız demeye başladı.

Antalyaspor'un sıkıntı da olduğu bu kadar aşikar; ancak hoca geldiğinden beri hiç bu kadar olmamıştır. Hiç kimsenin huzuru kalmadı. Bunun da en büyük nedeni sportif başarısızlık tabii ki.

Yıllardır söylüyoruz. Akıncıoğlu mali açıdan takımı iyi yönetti; ancak taraftar bir şirkete sevdalı değil. Bir spor kulübüne, bir futbol takımına sevdalı. Taraftar ödenen borçlarla elbet mutlu olur ama sahada başarı görmez ise söylenmeye başlar. Zaten para bu işin içine girdiğinden beri eskisi kadar temiz ve eğlenceli olmayan futbolda sportif başarısızlıklar mali başarılar ile kapatılmaya çalışılırsa taraftar isyan eder.

Her yerde şu an birlik beraberlik sözleri gerektiği gibi dönüyor iken alttan alttan da sezon sonu görüşeceğiz diye aba göstermek yakışmıyor. Sezon sonunu şimdi kafaya takarsak hafta sonu halimiz harap olur. O zaman da sezon sonu söylenen sözler geç kalmış sözler olarak unutulup gidecek. Çünkü tarih Antalyaspor için güzel şeyler yazmayacak.




 

1 yorum:

  1. Play-off hayalleri kurarken takımın düştüğü durum beni çok şaşırtıyor. Takımın gereğinden fazla tecrübeli kadrosu sıkıntıya düştüğümüz süreçte deneyimini göstererek bizi sıkıntıdan çıkarır görüşündeydim ancak son 5 haftalık periyotta sadece 3 puan alınmış olması tecrübenin çok da önemli bir unsur olmadığını bana göstermiş oldu. Bu hafta oynanacak Eskişehir maçında bu sezon takımı ayakta tutan İnrahim ve Doğa'nın olmayacak olması beni oldukça endişelendiriyor. 5 hafta önce bunu söyleyeceğimi hayal bile edemezdim ama umarım bu sezon ligde kalırız.

    YanıtlaSil

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...