20 Mart 2012

ZTK 4. Tur | Trabzonspor

TFF'nin unuttuğu kupadan bizim de çok umudumuz kalmadı bu sene. Gaziosmanpaşa maçından sonra umudumuz vardı açıkcası kupadan yana. Takımın o zamanlar ligteki durumu, takımın performansı bize ikinci play-off kasacağımıza kupa kovalayalım dedirtiyordu.

Ancak olaylar hiçkimsenin beklemediği bir şekilde gelişince kupadan da vazgeçmek zorunda kaldık. Trabzonspor aslında fena bir kura değildi ama hafta sonu oynanacak Ankaragücü maçı çok daha önemli bir hale geldi. Kaldı ki önemli olmasa da bu takıma kimsenin güveni kalmadı.

Yarın maça çıkacak kadroda Uğur İnceman, Ali Tandoğan, Tita gibi futbolcular yer almayacak. Sakat oldukları ileri sürülse de bana çok inandırıcı gelmiyor. Buna karşılık Trabzonspor'un tam kadro sahada olması bekleniyor.

Saat 18:00'da en ucuz biletin 100 Lira olduğu karşılaşmada 1000 kişi belki izler maçı. Sonra da taraftar yüzünden eleniriz belki. Neyse biz yine de totemimizi yapalım, aşağıdaki resmi yükleyelim.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...