24 Mart 2012

Ligde Kalın Gelin

Kupada kimsenin beklemediği bir şekilde tur atlamamızın ardından bir de kurada Eskişehir'i çekince içimizdeki heyecan yine tavan yaptı kupa adına ama şu an için daha önemli olan lig tabii ki. 'Kağıt üzerinde' en şanslı gözüktüğümüz maçlardan birisini oynayacağımız bu hafta belki de dananın kuyruğunun kopacağı hafta olacak. Dolayısıyla bu hafta ligi garantiye alıp sonrasında kupaya yoğunlaşmalıyız.

Eksiler var, ancak bu eksikler önemli olmamalı bizim için. Ankaragücü genç, kendini ispatlamak isteyen futbolculardan kurulu, düşmüş olmasına rağmen hırslı bir ekip... Bizim de gol yollarıdanki sıkıntımız malum. Bu durumdan ötürü eğer gol yersek tırnaklarımızı yiyeceğimiz bir 90 dakika bizi bekler. Futbolcuların artık hiçbir bahanesi olmamalı, yenip gelmeliler Ankaragücü'nü.

Geçen hafta Eskişehir maçında ayağa kalkan Antalya firmaları, beklenildiği gibi bu hafta kayboldular. O kadar çağrıya rağmen hiç kimse bir tane bile otobüs vermeye yanaşmadı. Gerçi dediğim gibi bu beklenendi. Yıllardır zaten deplasmanlara kendimiz gidiyoruz, ihtiyacımız yok kimsenin otobüs vermesine ama şu gösteriş işi işte canımızı sıkıyor bizim.

07 Gençlik imkanlarını zorlayarak 3 otobüsü hazır etmiş ve Antalyaspor taraftarı için ücretsiz olarak ayarlamış. Bu gece 00:00'da lokallerinin önünden armanın peşine düşecekler. Hem onlara, hem de münferit gidecek olanlara hayırlı yolculuklar... Özgün yarın orada olacak, benim de akşam üzeri birkaç girişimim olacak gibi Ankara'ya gitme konusunda. İnşallah orda görüşürüz. Eğer gelemezsem de Güçlü arkadaşlara bol bol selam olsun.




 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...