04 Mart 2012

Yine Aynı Hikaye Mi?

Oynadığımız maçların ardından maç yazısı yazmak gittikçe zorlaşıyor. Küheylan bana diyor "Özgün sen yaz." diye, ben Küheylan'a diyorum "Sen yazıver yahu." diye. Böyle böyle her hafta bu muhabbeti yapar olduk. Ne yazacağız ki? Ortada futbol mu var, ruh mu var?

Tam Trabzonspor galibiyetinin ardından biraz rahat yüzü görüp Play-Off Avrupa Ligi Grubu'na girebilir miyiz hesapları yapmaya başlamıştık ki sonraki 4 maçta 3 mağlubiyet ve sadece 1 galibiyet aldık. Bu 4 maçta 10 gol yedik, 4 gol atabildik.

İşin daha kötüsü bu 4 maçtaki rakiplerimizden İBB dışında Ordu, Manisa, Samsun sıralamada bizim altımızdaki takımlardı. Bu 4 maçlık performansımızla hem kendimizi riskli bölgeye düşürdük hem de ikili averajda bu 4 takıma karşı da üstünlüğümüz yok.

Bunları yazıyorum ama zaten çoğu kişi bunların farkında ve kara kara hesap yapmaya başladı. Hele yarın Manisa kazanırsa düşme hattıyla aramızdaki puan farkı 3 olacak. Hal böyleyken aklına "UEFA'ya Akrep" diye bağırıp da kendimizi küme düşerken bulduğumuz 2006-2007 sezonu gelmeyen kalmış mıdır?

Ne diyelim umarım bu hikayenin sonu gözyaşı olmadan biter.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...