07 Mart 2012

Hayır mı Şenol Hoca?

Cumartesi günü Antalyaspor sezonun en önemli maçına çıkacak. Her maç final diyordu Mehmet Hoca ama bu maç gibi değildi hiçbiri. Play-Off rakipleri ile kapışırken birden kendimizi düşme potasındaki rakiplerle kapışırken bulduk.

Ortalık toz duman... Hocaya sallayanlar, yönetime sallayanlar, basına sallayanlar, taraftara sallayanlar... Sallana sallana düşmeye doğru gidiyoruz.

Bugün bir telefon geldi sevdiğim bir abimden. Şenol Fidan'ın yarın akşamki Atletico Madrid-Beşiktaş maçını izlemek üzere İspanya'da olduğunu söyledi. Aklıma direkt seneler önce şampiyonluk için yarıştığımız Sakaryaspor maçı öncesi, Hikmet Karaman'ın Fenerbahçe maçını yorumlamak için İngiltere'ye gidişi geldi. O zaman nasıl kızdıysam şimdi belki de onun iki katı sinirlendim.

Daha fazla sinirlenmemin sebebi ne olursa olsun güvendiğim yönetimin ve Mehmet Hoca'nın buna izin vermesi idi. Hatta Şenol Hoca'nın böyle bir düşüncesizliği yapması idi. Şenol Hoca'nın böyle bir durumda bu hareketi yapacağı hiç aklıma gelmezdi.

Teknik kadronun Beşiktaş sempatisi aşikar... Bu durumda zaten İspanya'ya gitmek abes iken bir de Beşiktaş maçına gidilmesi nasıl hoş karşılanır camiada? Hele söylenildiği gibi bir sosyal paylaşım sitesine koyulan fotoğraflarla nispet yapar gibi muhabbet dönmesi nasıl kabul edilir?

Bir hocanın yapması gereken bu durumda takımın başında olup futbolcuların bir arada durmasını sağlamak, onların bu maçı kazanacağına inandırmaktır. Böyle bir maç öncesi hoca İspanyalara giderse futbolcuların barlara gitmesi nasıl engelleyebilir?

Tekrar ediyorum burda suç Şenol Hoca'nın değil, bu olaya göz yuman teknik ve idari yönetimindir. Lütfen Antalyaspor Taraftarı ile dalga geçmeyin.




 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...