11 Mart 2012

Nerde Kalmıştık?

Ah be kaptan gelsen de şu durumumuzu bize bir anlatsan dumanlı masalarda. Artık sağlıklı düşünemiyorum, elim ayağım titriyor ismi her zikredildiğinde. Ulan ben de mi acaba hata? Eğer ben hatalıysam etrafımdaki bunca insan hatalı olamaz ya. Koca koca adamlar bir takım bu hallere düşüyor diye ağlar mı? Hele hele çapulcu olduklarını iddia edenlerin gözleri önünde.


Ne konuşalım ki veya ne yazalım? Sadece 3 puan istiyoruz. Ne için istiyoruz 3 puanı biliyor musunuz? Uefa için, Avrupa için değil veyahut sadece mutlu olmak için değil. Kümede kalmak için. 4 yıldır istikrarı oturtmuş; aynı hoca, aynı yönetim ile devam eden takımın kümede kalması için.

Eğer biz bugün Manisa galip geldi diye üzülüyorsak, eğer biz Samsun berabere kaldı diye seviniyorsak bizi bu hale getirenlerin kafalarını ellerinin arasına alıp düşünmesi lazım. Tıpkı binlerce Antalyasporlu'nun şu anda yaptığı gibi. Avrupa planları için fikstür bakmak yerine küme düşmemek için bakıyorsak biz birilerinin artık çıkıp özür dilemesi lazım iş işten geçmeden.

Daha dün yazdık. Bu maçın taktiği, gol atanı, yiyeni olmaz diye. Mehmet Özdilek hala çıkıp şanssızdık, maçın hakkı bu değil diye açıklama yapıyorsa taraftar da çıkıp o golleri atacak futbolcular neden alınmadı diye çıkıp soracak. Ha ama şöyle bir sıkıntı var tabii. Sorgulayanlar Antalyaspor'un yenilmesi ile mutlu olan kimseler, değil mi? Sorguluyorsan Antalyasporlu değilsin. Bu kadar açık ve net. Size ne arkadaşım yönetim istediği topçuyu alır.

Medical Park ismine eyvallah dendi; arma değiştirildi, eyvallah dendi. E noldu? Takım hala ruhsuz, takım hala küme düşmemeye oynuyor. Takım şehirden uzaklaştırıldı ya protesto eden olursa da jandarma alır zaten sıkıntı yok. Antalyaspor yalnız değil mi?

Hem Antalyaspor yalnızmış, kimse iplemez...!






 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...