10 Nisan 2012

Vakit İstifa Vaktidir

Bu satırları yazacağım hiç ama hiç aklıma gelmezdi ama olmadı be Şifo becerleyemedin. Evet bugüne kadar en çok seni ben savundum belki, her platformda sen de suç yok futbolcu almıyorlarsa almıyorlar dedim de, her güzel şeyin de bir sonu varmış. Bu taraftar seni çok sevdi, gerçekten inan bize. Ama yeter artık. Bozuşmayalım iyi ayrılalım. Buraya kadarmış.

Olmuyor işte yürümüyor. Böyle yürümez bu işler. Sonra kırarız birbirimizi daha kötü olur. En güzeli hala birbirimize saygımız varken veda edelim birbirimize. Bir gün başka takımın başında Antalya'ya geldiğinde bazıları gibi damda değil de, Antalya'nın en güzel yerinde ağırlayalım seni, tribünlere çağıralım alkışlayalım.


Olmadı be Özdilek, artık istifa et.












2 yorum:

  1. Ne yalan söyleyeyim Şifolu Antalyaspor bana çok sıradan ve heyecansız geliyor. Yıllardır yerinde sayan bir takım izlenimi var herkesde. Sezona başlarken koyulan hedefler nedir bilmiyorum ama kan değişikliği, yeni bir isim, yeni bir heyecan şart Antalyaspor'a.

    YanıtlaSil
  2. sifo ya laf edeceginize once tribune heyecan getirin siz

    YanıtlaSil

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...