01 Nisan 2012

Oyunbozan Bir Maymun

“Bugün 1 Nisan, keşke şaka olsa bu yaşadıklarımız.” muhabbetlerine hiç giremeyeceğim. Çünkü yaşadıklarımız tamamen gerçek... Hem de bugün birden bire karşımıza çıkıveren bir gerçek de değil bu. Bazı taraftarlarca aylardır haykırılan, bazı taraftarlarca haftalardır dillendirilen bir gerçek bu. Sonunda bizleri göz göre göre dibe vurduran bir gerçek...

Peki, taraftar bunları zamanında söyledi de şimdi neden böyle oldu? Söyleyeyim. Teknik kadro gözlerini kapatan maymunu, medya kulaklarını kapatan maymunu oynuyordu ama taraftar bu 3 maymundan ağzını kapatan maymunu oynamak istemedi. Sürekli konuşuyordu. O konuştukça da teknik kadro görmek istemediğini görmek, medya duymak istemediğini duymak zorunda kalıyordu. Yani oyunbozanlık yapıyordu 3. maymun... Böylece diğer iki maymun bu maymunu kendilerine düşman bildiler. Antalyaspor takozladıkça suçu onun üstüne atarak onu ve söylediklerini bastırmaya çalıştılar.


Ancak geçen zaman 3. maymunun haklı olduğunu bir kez daha gösterdi bugün. Şimdi önümüzde tek bir hafta kaldı. Ligte kalmak için ya Fenerbahçe deplasmanından puanla döneceğiz ya da kaderimizi başkalarımızın ellerine teslim edip Samsunspor'un kendi sahasında Sivasspor'a puan kaybetmesini bekleyeceğiz.

Bugün bu maçlar için ne desem boş. Zaten umrumda da değil. Çünkü belki bazılarımız kendimize itiraf edemiyoruz ama verdiğimiz mücadele ile düşmeyi Samsunspor'dan daha çok hak ediyoruz. Bu maçlar da oynandıktan sonra belki düşeriz, belki düşmeyiz ama yukarıda anlattıklarımdan bazı dersler çıkartmadan zaten bir yere varamayız.

Haa bu arada “Yönetim nerede? O ne yapıyordu bunlar olurken ?” diye de soruyor olabilirsiniz. Bu soruyu da cevapsız bırakmayayım ve söyleyeyim. Yönetim de şike pisliğine bulaşmamış tertemiz kulüplerinin arkasında durmak, tüm gücüyle bu tertemiz kulübün başarısı için uğraşmak yerine bu şike pisliğine bulaşan takımları kurtarmak için uğraşıyordu.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...