06 Nisan 2012

Son Söz

Sezonun son maçı geldi çattı. Gönül isterdi ki bu maç bizim için hiç önemli olmasın. Gönül isterdi ki şu dakikalarda Kadıköy'e gitmek için duyduğumuz heyecan Eskişehirspor maçı için olsun ama olmadı işte. Son 8 haftada 2 galibiyet alan futbolcularımız bizi yine heyecan dolu bir son haftaya soktu.

TribünDergi'de Pesen Abi son haftaları yazmış:

• 2005-2006 sezonunda 34. haftada Türk Telekom karşısında bize yeten beraberliği alıp Süper Lig'e çıkıyoruz.
• 2006-2006 sezonunu zaten unutan yoktur. Yine UEFA hesapları yaparken üst üste mağlubiyetler ve son hafta Gençlerbirliği karşısında galibiyet yetecekken 3-1 mağlup olup küme düşüyoruz.
• 2007-2008 sezonunda İstanbulspor karşısında alacağımız 1 puanla bile Süper Lig'e çıkabiliyoruz ve gereken 1 puan 0-0'lık sonuçla geliyor. Böylece Süper Lig'e dönüş yapıyoruz.
• 2008-2009, Özdilek'in geldiği o zorlu sezon... Son maçta Ankaragücü'nü evimizde yeniyoruz ve ligte kalıyoruz.
• 2009-2010 ve 2010-2011 sezonları 'ligte kalmak' adına daha rahat bir sezon oluyor son maçlara alışmadığımız şekilde hedefsiz, heyecansız giriyoruz.

Ta ki bu sezona kadar. Yine aynı yerdeyiz son hafta, son 1 puan. İşin açığı Bursaspor maçından çıktıktan sonra herkesin düşüncesi aynı idi: "Bu takımın peşinden Burdur'a gidilmez." ama o ilk sinir geçtikten sonra herkes doğru noktada birleşip eğer hala armamızda Yivli Minare var ise orada bir umut vardır demeye başladı. Pegasus Hava Yolları 7 Nisan 2012 09:05 uçağı resmen işgal edildi. Otobüs firmalarının biletleri alındı. Münferit, tribünü tanıyan sağlam bir grup İstanbul'da olacaktı.


Daha sonra grupların haberleri geldi. Önce Grup1966 açıkladı sınırsız otobüs organizasyonunu. Daha sonra 07 Gençlik'ten haber geldi 7 otobüs ayarlanmıştı İstanbul için. Herkeste bir heyecan dalgası tuttu gidiyor. Şu an her şey ayarlandı, kimi arasam "Kaçar mı? Tabii ki ordayız." diyor, gelen telefonlar "Cumartesi sabahı nerede buluşalım, nasıl yapalım?" diye oluyor. Yani işin özü tribünden kimi tanısam cumartesi günü İstanbul'da olacak.
 
Artık iş futbolcularda... Biz o kadar yaşanan sinir harbine, yaptığımız protestoya rağmen Yivli Minare'nin yanında olmaya geliyoruz İstanbul'a. Futbolcular da gerekeni yapmalı, kendi gayretleri ile ligte kalmalı.

Bu şehir artık futbolculardan çaba bekliyor!




 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...