29 Nisan 2012

Muratpaşa Şampiyonluktan Bir Adım Uzakta

Muratpaşa maça kötü bir başlangıç yapmasına rağmen dakikalar geçtikçe yavaş yavaş alıştığımız görüntüsünü yakaladı. İlk kez 14. dakikada 7-6'lık skorla öne geçtikten sonra devrenin bitimine kadar dengeli bir oyun sergilemeye devam ettik ve devreyi 17-16 önde tamamladık.


İkinci devreye ise ilk devrenin tam tersi bir şekilde oyuna ağırlığımızı koyarak başladık. İkinci devrenin ilk 5 dakikasında farkı 6'ya çıkarınca zaten rakibin direnci büyük ölçüde kırılmış oldu. Muratpaşa oyunun kalan kısmında da hücumda ve savunmada aynı anda hata yapmayarak Maliye Milli Piyango'nun kötü bir sürpriz yapmasına izin vermedi. Ne zaman savunmada teklese hücumuyla, ne zaman hücumda teklese savunmasıyla ayakta kalmayı bilen Muratpaşa maçı 35-29 kazanarak final serisinde 1-0 öne geçti.

Bu galibiyetle beraber geçtiğimiz salı günü Türkiye Kupası finalinde yendiğimiz Maliye Milli Piyango'yu 3 gün sonra bu sefer Süper Lig final serisi ilk maçında kendi sahasında yenmiş olduk ve böylecek rakibimize karşı önemli bir psikolojik avantaj yakaladık. Maç sonrasında maçı izleyenlerin çoğu da bu tarzda yorumlar yapıyordu birbirlerine. Yine de bunlara çok takılmayalım ve ikinci maçta da kendi oyunumuzu oynamaya bakalım biz, bu yeterli olacaktır bize.

Antalya'ya tarihinin ilk Türkiye Kupası'nı kazandıran Muratpaşa, Antalya'ya ilk Süper Lig şampiyonluğunu kazandırmaya da artık çok yakın... Final serisinin ikinci maçı pazartesi günü saat 18:00'da Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda... Bu maçı kazanırsak seri 2-0'a gelmiş olacak ve kupa Muratpaşa'nın olacak. E haydi o zaman şampiyonluğu kutlamaya Süleyman Evcilmen Spor Salonu'na...











 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...