25 Nisan 2012

Transfer | Ergün Teber


Gençlerbirliği'nin sol beki Ergün Teber ile anlaşmışız. Öncelikle hayırlı olsun ancak okuduklarımız, şu ana kadar oynadığı takımların taraftarlarının söyledikleri hiç iç açıcı değil. Zaten bir futbolcunun için en büyük handikap transfer olduğu takımın taraftarlarının onu okuyarak araştırmasıdır. Ahım şahım bir futbolcu olsa zaten bilirdik. Bir Trabzonspor'a attığı gol var, o kadar hafızamda kalan.

Futbolcu yine de iyidir, kötüdür şu anda bir yorum yapmak gereksiz. Biraz da kimya meselesi giriyor işin içine. Tutturursa gidebilir ancak yönetimin ve teknik heyetin "Bu sene çok farklı olacak." açıklamalarından sonra böyle bir transfer yine aynı şeyleri yaşayacağımız korkusunu güçlendiriyor.

Kaldı ki kadroda Musa Nizam ve Minev gibi iki tane sol bek var. Antalya'nın öz çocuğuna neden artık güvenilmiyor? Minev'in hataları olsa da Yenal'dan sonra ilaç gibi gelmedi mi sol beke? Ergün Teber onlardan çok daha mı iyi? 2005-2011 yılları arasında 9 takım değiştiren Ergün ne yazık ki bana güven veremedi. Yönetim bu transferde yine sınıfta kalmaktan kurtulamadı.

En son şuna bir göz atmanızı istiyorum. Ergün ile Gençlerbirliği'nin yolları ayrıldıktan sonra Gençlerbirliği Facebook sayfasında yazılanlar:

 





1 yorum:

  1. Samsunspor'dan ayrılmasının nedeni maddi sorunlardı. Bu maddi sorunları dile getirince Ergün Teber, oluşan o panik havasında bu futbolcu ile yollar ayrıldı bir anda. Yoksa, Samsunspor'un gerçekleştirdiği iyi transferlrden biriydi. Oldukça istikrarlıydı ve o kötü takım içerisinde de bayağı bir iş yaptı. Ayrıca Gençlerbirliği günlerinin de kötü geçtiğine inanmıyorum. Şöyle diyeyim, ortalama bir sol bek ama Anadolu açısından bakınca olaya değerli bir yerli...

    YanıtlaSil

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...