05 Nisan 2012

Muratpaşa Finalde

Challenge Cup yarı finalinde Fransa'nın Fleury Loriet takımıyla eşleşen Muratpaşa deplasmandaki ilk maçı 30-29 kaybetmişti. Finale çıkmak için Antalya'daki rövanşta 2 farklı kazanmak yetiyordu. Muratpaşalı oyuncular da yapmaları gerekeni yaptılar rövanş maçını 39-37 kazanarak adlarını finale yazdırdı. Haber sitelerinde temsilcimizin finale çıkması "Muratpaşa'dan Tarihi Başarı" başlığıyla servis ediliyor ama bu kupada geçtiğimiz senenin de finalisti olan Muratpaşa için final artık alışkanlık oldu desek yanlış olmaz.

Challenge Cup'ta geçtiğimiz sene finalde kupayı Fransız Mios Biganos'a kaptırmıştık. Bu sene finaldeki rakibimiz 7 Nisan günü oynanacak diğer yarı final rövanş maçından sonra belli olacak ama Fransız H.A.C. Handball ilk maçta Hırvat rakibi Lokomotiva Zagreb karşısında 23-17 gibi avantajlı bir skor elde etti. Dolayısıyla bir sürpriz olmazsa finalde yine bizi bir Fransız ekibi bekliyor olacak. Tabii umuyorum ki bu sene bu kupa Fransa'ya gitmeyecek; Muratpaşa'nın, Antalya'nın, Türkiye'nin olacak.

Tebrikler Muratpaşa..!





 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...