27 Nisan 2012

TRANSFER | Adamawa ve Balewa



Transfer sezonu başlamamasına rağmen anlaşmaları ile gündemden düşmeyen Antalyaspor bir değil iki değil pardon pardon iki bomba birden patlatmayı başardı. Uzun zamandır sessiz ama derinden ilerleyişi ile taraftarları da tedirgin eden Antalyaspor yönetimi gizli olarak tam yetki ile görevlendirdikleri genç scout ekibi ile hedefi 12'den vurmuşa benziyor.

Nijerya Genç Milli takımında stoper mevkiinde bulunan Akdeno Obasanjo ve forvet oynayan Temmori Balewa ile anlaşan Antalyaspor, iki futbolcuyu maddi imkansızlıklardan ötürü Isparta'ya getirdi. Yönetimin para göndermemesi ve Isparta Petrol'ün otobüs biletlerine yaptığı zamdan ötürü kafile şu an için Isparta'da mahsur kalmış durumda. Ancak eli kulağında gelmek üzeredirler Antalya'ya herhalde.

Özellikle Obasanjo'nun -soldaki oğlan- lider vasfından etkilenildiği öğrenildi. Obasajo'nun ülkesinin en yüksek dağı olan ve ülkeye tepeden baktığı için "korucu" olarak görülen Adamawa Dağı'nın adı ile çağrıldığı da edinilen bilgiler arasında. Rakiplerin karşısına bir dağ gibi çıkması ve takımını koruyup kollamasından bu isim düşünülmüş.

Balewa ise kemiksiz 20 kg geldiğinden pek lakaba ihtiyaç duyduğu söylenemez. Bu transferlerle taraftarın "Yönetim Süper Lig'deki takımlardan başka transfer yapamıyor mu arkadaş?" "Biz hiç yurdışından futbolcu getiremeyecek miyiz?" gibi serzenişlerine son veren Antalyaspor yönetimi, şu anda "Geleceğimizi kurtardık" tadındaki dedikodularla da biraz rahatlamış gibi.




 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...