24 Nisan 2012

Muratpaşa'dan Üç Final Birden

Challenge Cup'ta finalde...
Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nde finalde...
Kadınlar Hentbol Türkiye Kupası'nda finalde...

Diğer bir deyişle Muratpaşa Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol takımı bu sezon mücadele ettiği 3 alanda da finale çıkma başarısı gösterdi. Böyle bir başarı karşısında bize de fazla söz düşmez ve sadece "tebrikler Muratpaşa!" diyebiliriz sanırım. Tabii bu 3 finalin de kupa ile süslenmesini dileyerek...


Challenge Cup'ta geçen sezon kupayı finalde Fransız Mios Biganos takımına kaptıran Muratpaşa bu sezon yine finale çıkmayı başardı. Finaldeki rakibimiz yine bir Fransız takımı olan H.A.C. Handball... İlk maç 6 Mayıs Pazar günü saat 15:00'da Antalya Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda... Bu maçın rövanşı ise 12 Mayıs Pazar günü TSİ 19:00'da Fransa'nın Le Havre kentindeki Docks Oceane'da oynanacak. Muratpaşa buraya kadar Antalyamızı Avrupa'da en iyi şekilde temsil etti ama bu sefer bu ne bize ne de onlara yetmez. Bu sefer o kupa Antalya'nın olacak!

Süper Lig'te ise Dörtlü Final'de Çankaya Belediye Anka Spor'u seride 2-0 ile geçerek adımızı finale yazdırdık. Rakibimiz ise Dörtlü Final'de Üsküdar Belediye'yi seride 2-1 ile geçen Maliye Milli Piyango... Şu an için rakibimiz belli ama benim görebildiğim kadarıyla finalin tarihi ve saati henüz belli değil. Bu yüzden bu bilgiyi öğrendiğimizde gerekli duyuruyu yaparız.

Türkiye Kupası finalindeki rakibimiz ise yine Maliye Milli Piyango... Bu 3 finalden tarih olarak ilki olan kupa finali bugün saat 18:00'da Esenler Hakkı Başar Spor Salonu'nda oynanacak. İstanbul'da olanlara duyurulur. Ancak gidemeyecekler için de maçın NTV Spor'dan canlı yayınlanacağını hatırlatalım.

Yolun açık olsun Muratpaşa..!





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...