11 Nisan 2012

"Ne Bağırıyorsun Yavşak!"

Bu cümle bugünkü Eskişehirspor-Antalyaspor maçı sonrası "Eserinle gurur duy Şifo" diye bağıran bir Antalyaspor taraftarına Antalyaspor antrenörü Şenol Fidan'ın verdiği cevap...

Süper Lig'te felaket bir sezon geçirmiş, son maçta Sivasspor sayesinde kümede kalmışsın. Derken önünde Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finali gibi bir fırsat duruyor ve turu geçsen bir nebze bu felaket sezonu telafi edebilme şansın var. Ne oluyor? Skor 3-0, sonuç mağlubiyet... Hadi mağlubiyet neyse de yine sahada doğru düzgün bir futbol yok. Taraftar elbette tepki gösterecek ama senin değil tepki göstermeye söz söylemeye hakkın yokken kalkıp taraftara küfür ediyorsun.

Sezon içerisinde "Ne zaman Antalyamız diye bağırsak kursağımızda kalıyor. Söylesene bize hoca takım niye oynamıyor?" diye bağırdık, kötü adam olduk. "Oyna, oyna, oynasana lan!" diye bağırdığımızda zaten en büyük günahkar bizdik. Şimdi malum Antalyaspor medyası "Eleştirilerimizi yapalım ama küfür, hakaret olmadan." diyor ama bu takımın antrenörü bu armanın sevdalısı bir taraftara küfür edebiliyor, bu kulübün gerçek sahiplerinden birine küfür edebiliyor. O ne olacak?

Belki her şey kabul edilebilir ama böyle bir hareketi kimse kabul edemez. Şenol Fidan tarafarın tepki göstermesini bu kadar tahammül edilemez bir şey olarak görüyorsa kendisine derdimizi bir parça anlatabilmek için efendi efendi tek bir soru soralım: Şenol Fidan Antalyaspor antrenörü olmasaydı; bir futbolsever olarak bu sezon Antalyaspor'un oynadığı kaç maçı başından sonuna kadar izlemeye dayanabilirdi? İşte biz de bu sorunun cevabında gizli olan tabloya, ruhsuzluğa tahammül edemiyoruz. Bunları yaşamaya mecbur edildikçe de bu duruma isyan etmek en büyük hakkımızdır.





 

1 yorum:

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...