05 Eylül 2012

Kocaelispor Geliyor


Spor Toto 3. Lig'e düşen Kocaelispor bu ligde ilk maçında lige yeni yükselen Isparta Emrespor karşısına çıkıyor. Bölge takımlarımızdan Emrespor'un lige yükselişini yine blogtan kutlamıştık ama Kocaelispor'un gözümüzde yeri her daim ayrıdır. Dolayısıyla bu maçta tabii ki bizi ellerinden geldiğince İstanbul ve İzmit'e yakın deplasmanlarda yalnız bırakmayan Kocaelispor'un yanında olmayı seçiyoruz.

Küme düştükçe bağlılığı devam eden büyük Kocaelispor taraftarının yanına gidecek olma düşüncesi bile heyecanlandırıyor. Sahada kırmızı-beyaz, yeşil-siyah formalılar mücadele etmese de tribünde kardeşlerle buluşmak her zaman mutluluk verir.

Maç 9 Eylül Pazar günü saat 16:00'da Isparta Atatürk Stadı'nda... Kocaeli'den ve Antalya'dan yola çıkacak herkese hayırlı yolculuklar. Vurduğun gol olsun Kocaelisporum. 

       Bilgi       
Antalya'dan yekten Isparta'ya gelmek isteyen arkadaşlar için Antalya Otogar'dan Kamil Koç, Pamukkale, Isparta Petrol gibi firmaların buçuk ve tam saatlerde otobüsü vardır Isparta'ya. Gidiş-geliş 30 lira. Maçın 16:00'da başlayacağı göz önünde bulundurulursa saat 13:30 ve daha önceki hangi otobüse binilirse maça rahat rahat yetişilebilir.




  

1 yorum:

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...