04 Eylül 2012

"Kombine Coşkusu" Açıklansın

Adopen Kale Arkası ve Ceysu Maraton tribünleri için kombine kart satışları dün bitti. Rixos Numaralı tribün için ise kombine satışları devam ediyor. Numaralı tribünde kombine satışları devam ederken diğer tribünler için satışlar neden bitti konusu bir tarafa bizim kombinelerle ilgili asıl merak ettiğimiz konu başka. Biz 2012-2013 sezonu için kaç kombinenin satıldığını merak ediyoruz.

Yönetimin belirlediği fahiş kombine fiyatlarının ardından yaşanan yönetim-taraftar çekişmesinde medya da kombinede rekorlar kırıldığı yönünde yaptığı haberlerle yönetimin elini güçlendirmeye çalışmıştı. Ancak kendi içinde çelişen bu haberlerin hiçbirine o gün de itibar etmemiştik, bugün de etmiyoruz.

Artık tribünlerin çoğunluğu için kombine kart satışları bittiğine göre artık gerçek rakamlar açıklanabilir. Bu doğrultuda yönetimden kombine satışları ile ilgili detaylı bir açıklama bekliyoruz. Ancak bu açıklama yetmez. Her maçtan sonra yönetim tarafından açıklanmasını istediğimiz bazı sayılar da var:

- Hangi tribüne kaç kombineli giriş oldu?
- Hangi tribüne kaç biletli giriş oldu?
- Hangi tribün için kaç davetiye dağıtıldı?
- Ne kadarlık toplam gişe geliri elde edildi?

Yıllardır Akıncıoğlu yönetiminin birikmiş borçları nasıl ödediğini, bu bağlamda elde ettiği ekonomik başarıları konuştuk durduk. Hatta biz de epeyce yazdık bu konularda ama şimdi biraz da şeffaflık istiyoruz. Madem ki ekonomik başarı var, madem ki kombine satışlarında rekorlar kırılacak kadar coşku vardı biraz şeffaflıktan kimseye zarar gelmez sanırım.

Bu soruların cevapları verilsin ki “Kombine Coşkusu” denilen neymiş biz de bilelim artık. Bu soruların cevapları verilsin ki kombine satışları sırasında gördüğümüz İstanbul yalakalarına kucak açıp Sadece Antalyaspor diyen taraftarı sırf eleştiri yapıyor diye kapı dışarı etmek gerçekten yönetim için doğru muymuş, yanlış mıymış hep birlikte görelim.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...