17 Eylül 2012

07 Gençlik ve Grup 1966 da İsyanda

Antalyaspor-Galatasaray maçında ilk yarı sona ermeye yaklaşırken gruplar tribünü boşaltıyordu. Birçok biletli taraftar maça girememiş, üstüne bir de şiddet görmüşlerdi. Bu yaşananlar üzerine Akdeniz Üniversitesi Stadı'ndan ayrılıp Antalyaspor Tesisleri'ne geçen yaklaşık 250 taraftar ikinci yarının oynandığı dakikalarda tesislerin önünde toplanmıştı bile.



250 kişilik grup iki saat boyunca Hasan Akıncıoğlu'nu ve Antalyaspor yönetiminin taraftara karşı olumsuz tutumunu protesto ettiler. Bu iki saatlik süre içerisinde tesislere tek bir yöentici gelmedi. Yöneticiler gelmemeleri bir yana pek çok kez aranmalarına rağmen hiçbirinin telefonu açık değildi. Yöneticiler gelmedi  ama tesislere çevik kuvvet çoktan gelmişti. Zaten bir otobüs çevik kuvvet hazırda bekliyordu, ikincisi de ilerleyen dakikalarda takviye olarak gelmişti.


Yöneticilerin dışında taraftar takım otobüsünün gelmesini de bekliyordu. 4-0'lık mağlubiyetin ardından takıma moral vermek istiyorlardı ama tesise takım otobüsü de gelmeyince yapılan basın açıklamalarının ardından grup dağıldı.


07 Gençlik ve Grup 1966'nın bu protestolarıyla birlikte sezon öncesinde başlayan isyan cephesi daha da genişlemiş oldu. Hatta 07 Gençlik bugün önemli açıklamalar yapacaklarını duyurdu. Yapılan duyuru şöyle:

"Hangi yöneticilerin grup liderlerimize Fenerbahçe'ye karşı alınan mağlubiyetten sonra "Bu şerefsizlere haddini bildirin, dövün bunları" dediğini, kimin futbolcularımıza soyunma odasında ana avrat küfür ettiğini, hangi kulüp yöneticisinin bayan bir kullüp çalışanını tekme tokat dövdüğünü, hangi yöneticilerin kimlere davetiye gönderdiğini, hepsini ve kimsenin bilmedeği daha fazlasını bu akşam Spor Panorama programında grubumuz adına Derhan Doğan açıklayacak."

Anlaşılan süreç bundan sonra çok daha karmaşık bir hal alacak. Umarım artık aynı cephede buluşmuş olan Antalyasporlu taraftarlar bir arada hareket etmeyi başarır ve bu isyanını olumlu bir sonuca ulaştırabilir. Kazananın Antalyaspor olması dileğiyle....





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...