14 Eylül 2012

Kocaeli için Deplasman

Senelerdir bizi Marmara deplasmanlarında yalnız bırakmayan Kocaeliler'e bir türlü iade-i ziyaret yapamıyorduk.  Emrespor'un grubuna düşmesi hepimizi mutlu etti. Bir sefer Fethiye deplasmanına gidebildiğimiz kardeşlerimizin bir deplasmanında daha yanlarında olabilecektik.


Kocaelispor'un sezonun ilk haftasında gelecek olması ise biraz da üzdü esasında. Zira Isparta'da olamayabilirdim, yine yollara düşmek gerekebilirdi ki bu sefer de imdadımıza Bütler yetişti. Bütlerin bittiği dönem Kocaeli Isparta'ya gelecekti. Hemen Özgün'le planlar yapıldı. Özgün maçtan bir gün önce Isparta'ya geldi ve maç için pankart yapma işine koyulduk.

Maç günü geldiğinde Isparta sokaklarının duvarlarında hep Antalyaspor ve Kocaelispor yazılarını görmek mümkündü. Stadın oraya geldiğimizde SevenAs tayfası ile buluştuk. Onlarla muhabbet ederken İzmit'ten gelen Kocaelisporlularla selamlaşıp muhabbete devam ede ede maç saati geldi.


07 Gençlik tekeri patladığı için maça geç kaldı. 10-15 Antalyasporlu ve İzmit'ten gelenlerle Kocaelispor için gırtlak patlatmaya başladık. İlk yarı Kocaeli diğer kaleye doğru atak yapıyordu ancak top genelde o yarı sahada idi. Bir iki heyecanlandıran pozisyon olsa da oldukça durağan geçiyordu maç.

İkinci yarı 07 Gençlik'in gelmesi ile ortam daha da şenlikli bir hal aldı. Bu sırada Emrespor tribünlerinde bulunan Eskişehirlilerin gazı ile olduğunu tahmin ettiğim grup tarafından bizi kızdırmak için tezahüratlar yapılmaya başlandı. Ancak küçük tribünlerinde hepsinde olan olaylar bunlar çok takılmamak lazım. İkinci yarı bu sefer Emrespor daha iyiydi. Özellikle maçın sonuna doğru bastırdıkça bastırdı Emrespor. Ancak Kocaeli ilk maçta 1 puan ile ayrılmayı başardı Isparta'dan.


Kocaelispor taraftarından bir ricam var ki onlar zaten yapıyor aslında. Maç sonu tribünlere gelip taraftarı ile kucaklaşan, defalarca hem bize hem de İzmitlilere teşekkür eden bu futbolcu kardeşlerimize sahip çıksınlar. İnanın o kadar özlemişiz ki tribüne gelen futbolcuyu ben en son ne zaman böyle bir kucaklaşma yaşadık hatırlamıyorum Antalyasporlu futbolcularla.


Ne olursa olsun iyi bir hasret giderme oldu Kocaelili kardeşlerimizle. Önce onları, ardından 07 Gençlik'i yolcu ettik Isparta'dan; biz de evin yolunu tuttuk. Ancak bir kez daha anladık ki Antalyaspor taraftarı için Kocaelisporlular bambaşka. Bir kardeşten öte. Sizi çok seviyoruz İzmit'in delikanlıları.






 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...