28 Eylül 2012

Antalyaspor Hentbol ile İlk Maç

Antalyaspor'un farklı branşlara yönelmesiyle birlikte kısa bir süre önce kurulan yeni bir takım Antalyaspor Hentbol takımı... İlk maçlarını da geçtiğimiz cumartesi günü deplasmanda Ankara Büyükşehir Belediyespor'a karşı oynadılar. Maç Ankara'da olunca bana da gitmek farz olmuştu.

Salona geldiğimde maç başlamıştı. Maç öncesinde Suat Kılıç'ın da maçı izleyeceği yönünde haberler olduğu için ben daha yoğun bir katılım olur Ankara ahalisinden diye bekliyordum ama salonun büyük bir kısmı boştu. Ankara adına Ankara BB genç takımı vardı; Antalya adına ise benim dışında oyuncuların yakınları ile fahri Antalyalı diyebileceğimiz ama Antalya'ya ihanet eden sözüm ona Antalyalıların yanında ona fahri Antalyalı diyerek ayıp edeceğimiz Eda Genç vardı.


Maça geç kaldığım için ikinci devre başlarken astık pankartları. Takım sahaya çıkınca alkışla selamlayarak bizi nezaketleriyle mutlu ettiler. Maça gelirsek de Ankara BB kaçtı, biz kovaladık ama ne yazık ki üstünlüğü çok kısa bir süre koruyabildik. Böylece maçtan 28-27 yenik ayrılan taraf olduk.


Oyuna dair daha fazla bir şey yazmayayım. Hem bilgi olarak pek donanımım yok hem de takım henüz çok yeni... Maç sonrası takımla ufak bir sohbet etme şansımız da oldu. Bu sohbette önümüzdeki günlerde yeni transferlerin takıma katılacağı, oyuncular arasındaki uyum arttıkça daha iyi bir performansın ortaya çıkacağını konuştuk ki kesinlikle ben de bu görüşteyim. Zaten ilerleyen günlerde kendilerini daha detaylı bir şekilde tanıtmayı planlıyoruz.

Antalyaspor Hentbol takımının kendi şehrinde oynayacağı ilk maç ise yarın... Akdeniz Üniversitesi Mavi Spor Salonu'nda saat 13:00'da oynanacak maçta rakip İzmir Büyükşehir Belediye... Haydi Antalya maça, Antalyaspor'a destek olmaya...






 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...