06 Eylül 2012

Transferin Son Günü 2 İmza Birden

Transferin son saatlerinde herkes "Artık başka transfer olur mu acaba?" sorusunu sormaya başlamıştı ki atılan iki imza ile iki genç isim daha Antalyasporlu oldu.

Bu iki isimden ilki Kayserispor'un genç santraforu Ömer Şişmanoğlu... 1989 Hamburg doğumlu Ömer Şişmanoğlu; 2009 yılında St. Pauli'den Kayserispor'a transfer olmuş; böylece Süper Lig'e geçiş yapmıştı. Kayserispor forması giydiği geçen 3 sezonda Ömer Şişmanoğlu toplam 62 Süper Lig maçına çıktı ve toplam 9 gol attı. 8 kez de milli takım formasını giymeyi başardı. 


İkinci isim ise Gençlerbirliği'nden Murat Duruer... 1988 doğumlu oyuncu orta sahanın solunda oynuyor. 147 maçlık Süper Lig tecrübesi bulunan Murat Duruer'in bu 147 maçta 8 golü var. Bugüne kadar milli takım formasını da 87 kez giymeyi başaran Murat Duruer kendi internet sitesinde 2005 yılında 17 Yaş Altı Avrupa Futbol Şampiyonası'nda kazanılan şampiyonluğu ve yine aynı sezon 4. olunan 17 Yaş Altı Dünya Futbol Şampiyonası'nı kariyerinin "Özel Anlar"ı olarak not düşmüş.


Ömer Şişmanoğlu ile 1 yılı kiralık, satın alma opsiyonlu 4 senelik, Murat Duruer ile de 2 senelik anlaşma imzalandı.İkisi hakkında da genellikle olumlu var, iki transfer de Antalyasporumuza hayırlı olsun.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...