29 Eylül 2012

Elazığspor Maçı Öncesi

Daha ilk haftalarda final maçları başladı dersek sezon boyunca çekeceğimiz var aslında bizim. Ancak bu hafta bizim tam olarak nereye oynayacağımızın göstergesi olacaktır. Ha şu an tüm tribün ahalisinin düşüncesi toparlanacaksak düşelimdir ancak bunları konuşmak için biraz daha erken.

Yarın konuk edeceğimiz Elazığspor bu haftaya kadar 2 beraberlik aldı. Maçlarını kendi evinde oynayamayan rakibimiz kendi seyircisi önüne çıkmadan önceki son maçı bu. Geçen hafta Bursa deplasmanından 1 puan ile ayrılan Gakkoşlar bu maça umutlu geliyorlar. Bizim de içimizde karışıklıktan yararlanmak isteyerek taraftarlarının önüne moralli çıkma peşindeler.

Bizde ise acaba kaç kişi saha içini düşünüyor kim bilir? Herkesin aklı fikri saha dışında, tribünde olacaklarda. 07 Gençlik her ne kadar önce takıma destek dese de bana kalırsa son derece güçlü bir tepki olacaktır yönetime ve teknik ekibe. Adopen'in tüm biletlerinin de bir iş adamı tarafından alındığını da düşününce insan merak etmiyor değil. Durumum olsa gitmeyi çok istiyorum aslında Antalya'ya ama zor gibi duruyor şu anda.


Ayrıca yönetimin maç başı biletlerde indirme gitmesi üzerine tükenen Adopen biletlerinin yanında Açık Tribüne de girişlerde bir artış olmasını bekliyorum. Eğer eski Açık Tribün müdavimleri bu maçlık gitmeye karar verirlerse iki tribünün ortak tepkisi ses getirebilir. Eğer sadece kale arkası tepki koyarsa yine yönetime 3-5 kendini bilmez açıklamaları için fırsat vermiş oluruz.

90 dakika boyunca yönetime tepki olsa da bu sahadaki kırmızı-beyaz formalıların yenilmesini istememiz anlamına gelemez. Mehmet Özdilek'in de kendi sahamızda daha cesur oynattığını düşünürsek ben galibiyet bekliyorum takımdan. Vurduğun gol olsun Antalyasporum.




 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...