26 Eylül 2012

ZTK 2. Tur | Menemen Belediye Spor

Yeni bir turnuva, yeni bir heyecan başlıyor yine. Bizim gibi takımların düşmek dışında yaşadıkları en büyük heyecanlardandır Türkiye Kupası. Genelde de başarılı sayılırız Türkiye Kupası'nda.

Bu sene yine değiştirdiler turnuvayı. Yine İstanbul ve güçlü takımların işine gelen grup sistemine dönüldü. Ancak bu sefer alt liglerdeki takımların kupaya katılmasının yolu açıldı ve 3. Lig takımları ile Süper Lig ekipleri karşılaşmaya başladı.

Bize düşen ise Menemen Belediye Spor oldu. 3 Lig 2. Grup'ta yer alan rakibimizle çarşamba günü saat 20:30'da karşılaşacağız. Menemen son hafta kendi evinde Gebzespor'u 4-1 mağlup etmiş ve Manavgat Evrensekispor'un 15. olduğu sıralamada 3 maçta aldığı 6 puanla 4. sırada...

Bu tarz maçlara çok dikkat edilmeli. Niğdespor-Beşiktaş eşleşmesinde vuku bulmak üzere olduğu gibi sürprizlerle karşılaşmamalıyız. Bu maçın bizim için diğer bir önemi de rotasyona gidilerek lig maçlarında zaman bulamayan futbolcuları görmemiz olabilir. Minev ve Isaac gibi futbolcular da kart cezalarını bu maçta çekecekler.

Maç biletleri Adopen 5 TL, Açık(Ceysu) 10 TL, Kapalı(Rixos) 20 TL olarak açıklandı. Ayrıca kombine biletler de geçerli olacak Türkiye Kupası maçlarında. Biletler Biletix'ten alınabileceği gibi maçtan önce stat gişelerinden de alınabilecek.

Geçen sene hatırlar mısınız bilmem ama İngiltere'de bir United Of Manchester taraftarının "Up for the Cup" pankartının resmini kullanıyorduk maç öncesi yazılarda totem olarak. Bu sene de buna devam edelim.

Güzel bir turnuva bizi bekler umarım.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...