10 Eylül 2012

Nostaljik Antalyaspor Forması Çıkıyor

Senelerdir hasretini çekiyorduk nostalji formanın; en son benim gibi düşünüyor olacak ki Hasan Sarı elini taşın altına soktu ve 69 senesinde kullanılan bir formayı yaptırma fikrini sundu. Özellikle abilerimizden aldığımız destek ile formanın tasarımı hazırlandı ve isim listesi oluşturulmaya başlandı.


Çarşamba gecesine kadar isim toplama işini bizzat ben yönetiyorum. Cumartesi akşamına kadar da aşağıda adresini verdiğim Hasan Sarı'nın babasının dükkanı Sarı Elektronik'e bırakılması gerekiyor. Formanın da gelecek hafta içi elimizde olması bekleniyor. Forma 35 Lira olup tasraımı aşağıdaki gibidir. Kesinlikle forma üzerinde bir yazı veyahut reklam bulunmamaktadır. Yazı olmasını isteyen arkadaşlar daha sonra kendileri yazdırabilirler.


Formadan edinmek isteyenler blogun Facebook/Twitter sayfalarından mesaj/mention ile isim, adet ve beden belirterek bize ulaşabilirler.




       Not-1      
Paranın teslim edileceği adres Sarı Elektronik: Sinan Mahallesi, 1289. Sokak - Antalya Lisesi Arkası, 07 Gençlik Lokali Karşısı (Dükkan pazar günleri kapalıdır.)


       Not-2      
Bu forma işinde 07harfli Blog olarak sadece isim listesi ve bilgilendirme olarak katkıda bulunuyoruz. Formayı tasarlayan ve basımını üstlenen Hasan Sarı ve Ünal Aydın arkadaşlarımızın Antalyasporluluğundan ve adamlığından bir an bile tereddüt etmediğimiz için bunda da sakınca görmüyoruz. Bu forma kesinlikle kar amaçlı yapılan bir ürün değildir. Sadece herkesin hayalinde olan ve kulübün bir türlü el atmadığı "nostaljik forma"nın Antalya caddelerinde, Sadece Antalyasporlular tarafından giyilmesini sağlamak içindir.




 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...