02 Eylül 2012

STSL 3. Hafta | Devam Devam

Maçtan önce takım İstanbul'a gitmesin 1 puanı verelim deseler kimsenin itirazı olmazdı herhalde. İBB Bursa'yı yenmişti, biz de Kayseri'ye 3 atmıştık. Attığımız 3 gole aldanmamak lazımdı, çünkü kötü bir Kayseri vardı karşımızda. 


Maça hızlı başladık, gollü başladık. Daha sonra 20 dakika yine maç istediğimiz gibi gitti. Son 10-15 dakika da İBB etkili gözüktü ancak bunlar da Olimpiyat deplasmanında normaldir. Çok takılmamak lazım. İlk yarıda bir de Emrah'ın yediği sarı kart var ki kimse ne olduğunu anlamadı. Yönetim acilen buna itiraz etmeli ve bu karta ceza getirtmemelidir.

Sürekli yapmadığı değişikliklerle eleştirdiğimiz Özdilek iki haftadır çok iyi. Nazar değmesin. Özellikle 58. dakika da Janda'nın yerine Antalya'nın çocuğu Zeki'yi oyuna alışı çok mutlu etti beni. Gençlere güvenmesi lazım artık hocanın. Onun dışında yaptığı Emrah-Assiati, Diarra-Ergün değişiklikleri de deplasmanda galip durumda olan bir takım için yerinde değişikliklerdi.

Antalyaspor şu anda aldığı 6 puan ile 3. sırada... Taraftar haklı olarak bunun keyfini sürüyor. Çünkü çok uzun zaman oldu böyle galibiyetler almayalı; ancak ayakları yere sağlam basmalıyız. Geçen sezona da 2 galibiyet ile başlamıştık ama sonu malum. 

Milli aradan sonraki hafta Galatasaray geliyor. Gelecek günlerde onu da değerlendiriz. Şimdilik İstanbul'dan gelen 3 puanı kutlayalım.




 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...