28 Ocak 2013

Kaşınıyoruz

Geçen sene "homurdanmayın" dediler. Biz doğru bildiğimizden şaşmadık ve Antalyaspor için homurdanmaya devam ettik. Geçen zaman da haklı olanın bizler olduğunu göstermişti. Bu sene de "kaşınmayın" diyorlar. Biz doğru bildiğimizden yine şaşmayacağız ve Antalyaspor için kaşınmaya devam edeceğiz. Geçen zaman yine bizim haklı olduğumuzu gösterecek. Aslında önemli olan da haklı olan taraf olmak ya da olmamak değil; bizler için önemli olan Antalyaspor bayrağını daha yükseğe, en yükseğe taşıyabilmek...


Biz "Arzumuz yöneticisiyle, teknik kadrosuyla, takımıyla, taraftarıyla, çalışanıyla, her bir mensubuyla büyük bir aile olan Antalyaspor..." dedikçe siz taraftarı kendinize daha çok düşman bildiniz. Taraftarın üzerine polisinizle geldiğiniz, özel güvenliğinizle geldiniz. Yeri geldi stat kapılarında coplar indi, biber gazları sıkıldı bu taraftara; yeri geldi sırf pankart boyuyor diye karakola düştü bu taraftar...

Biz bir aile olalım dedikçe siz taraftara niçin böyle davranıyorsunuz ben söyleyeyim. Çünkü aile demek paylaşmak demektir. Sevinci paylaşmak, üzüntüyü paylaşmak demektir. Ancak siz hiçbir şeyi paylaşmak istemiyor, aksine Antalyaspor'u kendi çıkarlarınız için kullanmaya devam etmek istiyorsunuz. Bu yüzden de taraftarı kendinize düşman biliyorsunuz.

Siz bu yoldan dönmedikçe biz homurdanmaya da kaşınmaya da devam edeceğiz. Bizim için tek doğru Antalyaspor ve sizin Antalyaspor'u kendi çıkarlarınız uğruna kullanmanıza izin vermeyeceğiz.




 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...