28 Ocak 2013

İkinci Yılın Ardından

28 Ocak 2011 günü yayın hayatına başlayan 07harfli Blog bugün 2. yılını doldurdu. Bu iki yıl içerisinde toplam 381 yayın paylaştık ve blogumuz toplam 132 bin kez görüntülendi. Geçen yıl bu sayı 142 yayın ve 50 bin sayfa görüntülemesiydi.

Geçen yılki 1. yıl yazımızda yaptıklarımızı ve yazdıklarımızı özetlemeye çalışmıştık. Ancak bu yıl daha çok takip edildiğimizi düşündüğümüz için bunları anlatarak sizleri sıkmak istemiyoruz. Zaten 07harfli Blog'un bugünleri görmesinde en az bizim emeklerimiz kadar önemli olan unsur sizlerin bizlere verdiği destek ve blogumuza yaptığınız katkılardır.

Bu iki yılın sonunda bizler hala aynı istekle yazmaya devam ediyoruz, sizler de aynı istekle paylaşımlarımızı takip etmeye devam ediyorsunuz. Dolayısıyla tüm takipçilerimize teşekkür ediyoruz. Ayrıca yorumlarıyla, fotoğraflarıyla blogumuza katkı veren; yazılarımızı paylaşarak daha çok kişiye ulaşmamızı sağlayan takipçilerimize; 07harfli Blog'a blog listelerinde yer vererek sesimizin farklı camialara ulaşmasını sağlayan bloggerlara sonsuz teşekkür ediyoruz.

İlk gün dediğimiz gibi bugün de "Her şey Antalya için, her şey Antalyaspor için!" diyoruz ve daha nice seneyi sizlerle birlikte kavgamızı da sevdamızı da daha da büyüterek geride bırakmayı diliyoruz.






 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...