16 Şubat 2013

Mehmet Eren Sorunu

Artık sorundan çıkıp sorunsala bağlamış olan futbolcu aslında 67 numara... 2 senelik Antalyaspor kariyerine bir bakıyorum da aklımda kalan bir Trabzonspor maçı var, başka da yok. Onun dışında kaybettirdiklerini saya saya bile bitiremeyiz. Mehmet Eren bu kadar eleştirilirken neden hala ona bu kadar güveniliyor anlamak güç.


Mehmet Eren'in futbola Antalya'da başladığını söylesek çok yanlış olmaz aslında. Hatta ikinci başkan Ali Yılmaz bile "Onu futbola ben başlattım." diyor. Bu duygusallık mı Mehmet Eren'in bu takımda sınırsız kredisi olmasını sağlıyor bilemiyorum.

Mehmet Eren zaten sene başından beri hiçbir varlık gösteremiyordu; ancak Galatasaray maçının ikinci yarısında gerçek bir patlama yaptı. İkinci 45 dakika da ben bir kez bile Mehmet Eren'in ne top aldığını gördüm, ne de spikerin ismini zikrettiğini... Isaac oyuna girerken "Hah!" dedim Mehmet Eren çıkıyor diye ama o zaman bile duyamadık adını. Mehmet Eren bir rekora imza atarak topa dokunmadan bitirdi ikinci yarıyı.

67 numaranın bu takıma bir şey katamayacağı geçen seneden belli idi zaten. 15 futbolcu ile yollar ayrılıp, takım gençleştirildi; ancak neden Mehmet Eren bu takımda kaldı anlamak güç. Sanırım Ali Yılmaz 32 yaşındaki futbolcudan hala patlama bekliyor. Bu gidişle patlayacak olan Antalyaspor olacak ya, biz ondan korkuyoruz.

Not: Lütfen alıcı ayarlarınızla oynamayınız, Mehmet Eren'le ilgili bu kadar tersliğin içinde kendisinin düz fotoğrafını bulamadık.




1 yorum:

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...