08 Şubat 2013

Sadece Biraz Vefa

"Bu Sevda Bizi 7 Bitirdi forması, 07 Gençlik atkısı, eski tip Ajax atkısı, esti tip Ankaragücü atkısı, Akhisarspor atkısı satılıktır. Acil!"

"Düştüğümuz yıl Diyarbakır maçında giyilen siyah forma sahibinden satılık... Koleksiyon değeri vardır. Teklifleri bekliyorum."

"Galatasaray deplasman bileti için koleksiyonumda bulunan ÜniAS, Ankaragücü, Bursaspor, Mersin İdman Yurdu atkılarını satacağım."

"Alanyaspor, Kocaelispor, Konyaspor, Ankaragücü, OSB Tayfa, 1940 Adana Demir, 07 Gençlik atkıları satılıktır."

"Karşıyaka, Texas, Aydınspor, 2 tane Göztepe ve Bucaspor atkıları satılıktır."

Son günlerde Antalyaspor ile ilgili sayfalarda sıkça gördüğümüz mesajlardan sadece birkaçı... Çoğunluğu liseli renktaşlarımızın oluşturduğu birçok kişi kritik Galatasaray deplasmanı için bilet parasını denkleştirmek uğruna ellerindeki atkıları, formaları satıyor; koleksiyonlarını bozuyor.

Grupların çabalarıyla deplasman için 5 otobüs ayarlandı. Bunun dışında münferit olarak organizasyon ayarlamaya çalışan da pek çok Antalyasporlu var. Ekonomik olanağı olan abilerimiz olmayan kardeşlerine destek veriyor. Taraftar elinden geldiğince bir şeyler yapmak için uğraşıyor ama peki ya yöneticiler, siyasiler, iş adamları?

Çok mu zor maça gitmeye uğraşan genç kardeşlerimize bir yardım eli uzatmak? Antalya'dan tonla para kazanıp Antalyaspor için böyle bir destek de bulunsalar batacaklar mı? Antalya'dan kazandıklarını Antalya için harcamaktan daha doğal ne olabilir ki?

Daha çok şey yazılır bu konuda ama kardeşlerimizin yaptığı fedakarlığın üstüne de çok söz söylemek istemiyorum. Çünkü onların bu fedakarlıkları zaten çok şey anlatıyor. Benim istediğim tek şey Antalya'da yaşayan ve Antalya'dan kazanan herkesten şu şehre, şu dünyanın en güzel şehrine sadece biraz vefa...




  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...