15 Şubat 2013

Akdeniz Üniversitesi Antalyaspor'dan Kritik Galibiyet

Antalyaspor'un hentbol branşına girişiyle bu sene Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde mücadele etmeye başlayan Akdeniz Üniversitesi Antalyaspor geçtiğimiz hafta sonu bir kez daha Ankara'daydı. Uzun bir süredir Antalya'ya gidemediğim için sadece Ankara'daki maçlarında takip edebiliyorum Akdeniz Üniversitesi Antalyaspor'u... Çankaya Belediyesi Anka Spor maçı ise sezonun 16. maçıydı. Daha önce de sezonun ilk maçında Ankara BB'ye karşı oynadıkları maçı izleyebilmiştim.


Ankara BB maçında takıma yeni transferler henüz katılmamıştı. Onların takıma katılımı ve geçen zamanda yakalanan uyu m ile izlediğim iki maç arasında belirgin bir gelişim olduğunu söyleyebilirim. Zaten geçen sezonu 3. sırada tamamlayan Çankaya Belediyesi Anka Spor'u deplasmanda net bir farkla yenmeleri de bunun bir göstergesi... Akdeniz Üniversitesi Antalyaspor, ilk devresi 13-11 Çankaya Belediyesi Anka Spor'un üstünlüğü ile tamamlanan maçı 32-27 kazanarak ligde puanını 12'ye çıkarmış oldu. Bu 12 puanla 13 takımlı ligin şu an 10. sırasında yer alıyorlar.

Akdeniz Üniversitesi Antalyaspor bu haftayı bay geçecek ama 20 Şubat günü saat 18.00'da Mersin Hentbol Hentbol Spor Kulübü ile karşılaşacak. Şu an iki takım da aynı puanda ama Mersin bir sıra üstümüzde yer alıyor. Bu vesileyle biz de Antalyalıları hem bu Mersin maçında ve hem de bundan sonraki maçlarda Akdeniz Üniversitesi Antalyaspor'u yalnız bırakmamaya davet etmiş olalım.





 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...