22 Şubat 2013

Haydi Antalya 1 Mart'ta Organ Bağışıyla Rekor Kırmaya

Organ bağışı konusundan marka şehirlerden biri olan Antalya; İl Sağlık Müdürlüğü'nün organ bağışında farkındalık yaratmak ve Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek için başlattığı kampanya ile '1 saatte en fazla katılımcı ile organ bağışı' kategorisinde Guinness rekorunu kırmak için hazırlanıyor.


Antalya Valiliği nezdinde Guinness Dünya Rekorları'na başvuruda bulunuldu. 2011'de Londra'da 321 kişiyle, 2012'de de Çin'de 474 kişiyle kırılan bu rekor için Antalya'nın hedefi ise en az 2 bin organ bağışı... Akdeniz Üniversitesi başta olmak üzere pek çok destekçinin yer aldığı bu rekor denemesinin destekçilerinden biri de Antalyaspor...


Rekor denemesi 1 Mart 2013 Cuma günü 15.00-16.00 saatleri arasında Kepez Belediyesi Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. Öldükten sonra organlarımız çürümesin, başkalarına hayat olsun ve hep birlikte cana can katalım. Haydi Antalya 1 Mart'ta organ bağışıyla rekor kırmaya!




 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...