14 Ağustos 2012

TRANSFER | Yiğit Gökoğlan


Sonunda Aydın Yılmaz'ın muadili geldi. Arap saçına dönen, gelecek gelmeyecek diye tartışılan konu kapandı sonunda. Ancak ortada bir soru işareti var. Yöneticiler "Transferi devre arası yapacağız." demişlerdi, "İstediğimiz futbolcuları vermediler gereksiz bir transfer yerine gerekeni bekleyip alacağız." demişlerdi.

Şimdi yönetime bazı sorular sormak lazım. Yiğit Gökoğlan'ı biz mi aldık, Galatasaray mı bize gönderdi? Galatasaray Yiğit'e yüklü bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattı sezon arasında. 6 ayda hiç forma giymedi. En son da beachvolley oynarken ayak parmağını kırmış sanırım. Bundan dolayı sezon öncesi kamplara katılamamış. Fatih Terim'in de böyle sorumsuz bir şekilde sakatlanan oyunculara müsamaha göstereceğini sanmıyorum. Dolayısıyla bence Yiğit Gökoğlan Antalyaspor'a gönderilmiştir.

Yönetime sallamak için fırsat kolluyorsunuz diye düşünenler için hemen bir not düşeyim. Önceden gerçekleştiren transferler hakkında yönetim hakkında olumsuz hiçbir şey söylemedik. Çünkü bitmiş bir transfer hakkında konuşmak anlamsızdır. Ancak bu durum farklı. İşin içinde Antalyaspor'un değerleri de bulunmaktadır. Antalyaspor hakkı olanı almalıdır, kendine verileni değil.

Şimdi işin diğer yönüne dönelim. Yiğit aslında fena bir transfer değil. Manisa'da oynarken genç yaşına rağmen Isaac ile fena bir görüntü çizmiyorlardı. Mehmet Özdilek'in bu sene oynatmayı düşündüğü 4-2-3-1 sisteminde Isaac'i de sağ açıkta oynatacağını düşününce iyi bir yedek mi olacak acaba diye düşünmüyor da değilim. Bir de şu anda antrenmansız oluşu düşündürüyor beni. 2-3 hafta sonra belki tam randımanlı olarak izlemeye başlayacağız Yiğit'i.

Benim bu transferdeki umudum ise Galatasaray'dan gelen futbolculardan aldığımız verim. İnşallah yine aynı şey olur ve Yiğit Antalyaspor'da zevkle izleyeceğimiz bir performans sergiler.




 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...