04 Ağustos 2012

En Ciddi Hazırlık Orduspor

Antalyaspor'un bugüne kadar Davraz'da yaptığı hazırlık maçlarını pek önemsememek gerekir. Sonuç olarak o maçlar takımın birbirine ısınması için yapılan maçlardı. İsim olarak Mersin İY ve Konyaspor maçları önemli idi ancak, dediğim gibi yoğun kondisyon ağırlıklı antreman ve çıkan farklı takımları yüzünden sonuçlarına pek bakmamak lazımdı. 


Slovenya'da ise oynan iki maçtan sahadan skor olarak mutlu ayrıldık. Celje'yi 5-0 geçen akrepler, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Udinese'yi 2-1 yendi. Ancak herkes tarafından en önemli maç olarak gözüken maç Orduspor maçı idi.

Orduspor ligin bu sene en iyi transferlerine imza atan, geçen sene Cuper'le beraber iyi bir görüntü çizip bu sene yaptığı takviyelerle ligin flaş takımlarından olmaya aday bir ekip. Ondan dolayı takımın Orduspor'a karşı performansını merak ediyordum. Şuanda maça dair bildiğimiz tek şey genç oyuncumuz Xavier'in golü ile öne geçtiğimiz ve duran toptan yediğimiz gol ile sahadan 1-1 beraberlikle ayırlmamız.

Golü duran toptan yememizi "iyi bari pozisyon vermemişiz pek" diye yorumlarken, diğer yandan da "nolacak bu kaleci sıkıntımız" demekten geri alamıyorum kendimi. Şuanda yapacağımız tek şey ligin flaş takımlarından olarak gördüğümüz ve benim pekte umutlu olmadığım maçtan berabere ayrılmış olmamızın ilerisi için umut vermesi.

Sonuç olarak şuana kadar hiç yenilmedik bir de bu şekilde düşünmek lazım. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...