27 Ağustos 2012

Her Yönüyle Bir Sınav

Antalyaspor 2 sene sonunda yine kiralık da olsa şehrine kavuştu. Aylardır yazıp çiziyoruz. Kayyum dedikodularının döndüğü zamanları da hatırlıyorum; ancak bu kadar kutuplaşmanın ve soğumanın olduğu başka bir dönem hatırlamıyorum.

Antalyaspor bugün yeni stadında ilk maçına çıkıyor ve bu statta tüm Antalyaspor camiası takımıyla, taraftarıyla, yönetimiyle, yeni stat personeli ile bir sınav verecek. Mardan'da türlü kargaşaya alışkın olan Antalyasporluları bu sefer neler bekliyor kestirmek güç. Daha günün başında ilk haber geldi bile. Antalyaspor Taraftarı için kampüste otopark yok. Sadece protokole otopark var. Yani taraftar arabasını dışarıda bırakıp -ki o civarda ben doğru düzgün bir otopark olduğunu hatırlamıyorum- önce kampüse girecek, oradan da stada yürüyecek.


Antalyaspor tribün grupları uzun bir aradan sonra tek çatı altında Adopen Tribünü'nde buluşuyor. Tek çatı demişken hala gruplar birleşmedi, maddi durumlardan ötürü tüm gruplar Adopen'e giriyor. Önceki senelerde Yeni Kale Arkası'nda Red Soldiers ile Paşa Yılmaz'ın tayfası aynı tribünde idi; ancak farklı besteler bağırılıyordu. İnşallah yine böyle bir şey olmaz.

Takıma gelecek olursak geçen haftadan farklı bir takım izleyeceğimizi sanmıyorum. Artık ısıran bir forvetimiz var.  Benim beklediğim daha saldırgan bir Antalyaspor; ancak Mehmet Hoca yine sinirlendirebilir bizleri. Assiati'nin de bu akşam yarım saat kadar süre alabileceği konuşuluyor, onu da izleme şansı bulabiliriz bu maçta.

Takımın şehre dönmesi üzerine bugünün aslında bayram gibi geçmesi lazımdı; ancak malum bilet sıkıntıları bunun önüne geçiyor. Bu sene biz de Özgün ile beraber tribünde yokuz çoğu kardeşimiz, abimiz gibi. Varsın öyle olsun yapacak bir şey yok. Vurduğun gol olsun Antalyasporum, onun mutluluğu bize yeter.




 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...