26 Ağustos 2012

Kayserispor'dan Haklı Serzeniş

Son birkaç gündür stattaki çalışmalar ballandıra ballandıra servis ediliyordu. Bugün Kayserispor'un resmi sitesi üzerinden paylaştığı haber ve haberde yer alan fotoğraflar ise çizilmeye çalışılan bu toz pembe tablonun yine bir uydurma olduğunu gösterdi.

Haberde Akdeniz Üniversitesi'nin zeminini gösteren fotoğraflarla birlikte şu açıklamaya yer veriliyor: "Yarın Antalyaspor ile oynayacağımız stadyumun resimlerini kamuoyuyla paylaşıyoruz. Bu zemine yetkililer onay verdi. Kamuoyunun takdirine... Kayserispor Kulübü"






Haberde yer alan fotoğrafların bazılarını yukarıda görüyorsunuz. Tüm fotoğrafları görmek için http://www.kayserispor.org.tr/tur/hdetay.asp?id=1393 adresini ziyaret edebilirsiniz. Görüldüğü üzere saha zeminin pek savunulacak bir tarafı yok. Kayserisporlular bu saha zeminine tepki göstermekte haklı. Saha zemini futbola müsait değil ama sakatlanmalara oldukça müsait.



Bu paylaştığım fotoğraflar ise Akdeniz Üniversite'si Stadı ile Tanışın başlıklı yazımız için 18 Haziran'da Akdeniz Üniversitesi'ne gittiğimiz gün çektiklerimizden... İlk fotoğrafta görülüyor ki sahanın -özellikle güney tarafındaki- bazı bölgelerinde ciddi tahribat var. Ancak ikinci fotoğraf ile Kayserispor resmi sitesinden paylaştığımız beşinci fotoğrafı karşılaştırdığımızda sahanın durumu o zaman bugünkünden daha iyi durumdaymış bile diyebiliriz.  Peki, yönetim bugüne kadar bu konuyu neden çözmedi?

Tam bu yazıyı yazdığım sırada saha zemini ile ilgili şöyle bir haber servis edildi: "Uzmanların denetiminde saha zeminindeki gübreleme, sulama, silindirleme bakım çalışmaları ile son rötuşlar bugün ve yarın sabah da sürecek ve 27/8/2012 Pazartesi günü öğle saatlerinde her türlü çalışma tamamlanarak  stadyum müsabakaya hazır olacak."

Hadi yine iyisiniz Kayserispor camiası, endişelenmenize gerek yokmuş. Tabii bu haberi yerseniz... Biz artık bu haberlere pek itibar etmiyoruz da.




 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...