19 Ağustos 2012

TRANSFER | İsmail Aissati

Son birkaç yıldır 'ekonomik istikrar' diyerek transfer dönemlerinde Antalyaspor taraftarını hayal kırıklığına uğratan yönetim geçtiğimiz sezondan ders almış bir görüntüde bu sene transfer konusunda elini sıkı tutuyor. Şu ana kadar yapılan transferlerle geçen yılın aksine güçlü bir hücum hattı oluşturulduğu herkesin dile getirdiği bir gerçekti ama ligin başlamasına birkaç gün kala Ajax'tan transfer edilen İsmail Aissati ile hücum hattımız daha da güçlenmiş oldu.

24 yaşındaki İsmail Aissati Hollanda Ligi Eredivisie'de Psv Eindhoven, Twente, Ajax ve Vitesse formaları giydi ve son sezonunda Ajax formasıyla şampiyonluk yaşadı. Ayrıca Fas asıllı Hollandalı oyuncunun hem Avrupa hem de milli takım tecrübesi de bulunuyor.

İsmail Aissati ile 4 yıllık sözleşme imzalanırken bu transfer için yine bonservis ücreti ödenmedi. Kendisi hakkında gerek Antalyaspor camiası içinden gerekse camia dışından yapılan tüm yorumlar oldukça olumlu... Uzun süre sonra taraftarı heyecanlandıran transferlerden bir tanesi olarak umarım bu olumlu yorumları hakkını en iyi şekilde verir ve Antalyasporumuza hayırlı olur.




  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...