20 Ağustos 2012

2012-2013 Sezonu Başlarken

2012-2013 sezonunun açılışını bu akşam Gençlerbirliği deplasmanında yapıyoruz. Yeni sezona girilirken taraftar ile yönetim arasındaki gerilim malum. Bu yüzden 2012-2013 sezonu başlarken bir konuyu aydınlığa kavuşturmanın yararlı olacağını düşünüyoruz.

Tartışmalara uzak olanlar için şöyle bir özetlersek doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış ya biz de tribünlerden kovulduk işte... Yönetim -özellikle maraton tribünü için- uyguladığı fahiş kombine fiyatlandırması ile geçen sezon yaşanan düşme tehlikesini aylar öncesinden gören, bu yüzden kendisini eleştiren, yönetimi eleştirmekten korkmayan ve bunu yaparken de tek derdi “sadece Antalyaspor” olan taraftarları tribünden dolaylı olarak uzaklaştırmış oldu.

Evet, bizler bu sene kombine almıyoruz. Çünkü yönetimin 'fedakarlık' adı altında kendisini eleştiren taraftarlara kestiği cezayı kabul etmiyoruz. Çünkü Antalyaspor sevgisinden şüphe duymadığımız ama ekonomik nedenlerle maça gelemeyen tek bir Antalyasporlu'yu kaderiyle baş başa bırakmaya razı olmuyoruz. Çünkü Antalyaspor sevgimizi hiçbir şekilde parayla ölçülmesine izin vermiyoruz.

(Kombine konusu ile ilgili daha ayrıntılı bilgi almak isteyenler bu konu hakkındaki tüm gelişmeleri, bizim bütün görüşlerimizi İsyan07 etiketi üzerinden takip edebilir.)

Yönetim taraftarının bu duruşuna saygı gösterip gerekli adımları atana kadar yönetimle bu konu üzerindeki mücadelemiz devam edecek. Yalnız yönetimle aramızdaki gerilimden bahsederken şunu da belirtmek gerekir. Bu gerilim sadece yönetim ile taraftar arasındadır; Antalyaspor taraftarları olarak takımımızın her türlü yanındayız. Belki bu sezon iç saha maçlarında statta yanlarında olamayacağız ama deplasmalar hala bizim... Ve her sezon olduğu gibi onların sevinci sevincimiz, üzüntüsü de üzüntümüz olmaya devam edecek.

Bu düşüncelerle yepyeni bir sezona artık saatler kalmışken arzumuz bu sezonun bize hep güzellikler getirmesidir. Her şeye rağmen yeniden bir camia olmayı başarabildiğimiz ve mutlulukları hep birlikte yaşayabileceğimiz günler görmek temennisiyle yeni sezon tüm camiamız için hayırlı olsun.

Güldür yüzümüzü Antalyam...!

 



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...