16 Ağustos 2012

Örümcek Ömer

 

Ömer Çatkıç futbolu bıraktı. Belki de pek çok kişiye göre en antipatik futbolcular listesinde kafaya oynuyordu. Biz de zamanında çok yüklenmiştik Ömer'e. Kim unutur ki Yeni Kale'nin açıldığı Bursaspor maçında durumu 2-0'dan 3-2'ye getirirken Ömer'e dediklerimizi...

Ömer Çatkıç bu ülkede hak ettiği değeri alamamış futbolculardandır benim gözümde. Çoğu futbolcu iki protesto edilince 5 metre öteye pas atamazken o kendisine binler koro halinde küfür ederken daha da güçlendi kalesinde. Daha bir devleşti.

Son sene biz de çok eleştirdik Ömer'i. Ancak 5 senedir bu takımın kalesinde. Ve eminim ki kaptanın kazandırdığı puanlar kaybettirdiğinden çok daha fazladır. Tüm Maraton Tribünü küfür ederken kendisine dönüp hareket yapmamıştır Ömer bazı futbolcular gibi ve Ömer Antalyaspor'da jübileyi hak eden bir futbolcudur.

Hocalık hayatında yolun açık olsun Örümcek Ömer...




 

1 yorum:

  1. sene 92 yada 93,babamla stadda hatay-eskişehir maçını izlemiştim.tek başına es-es in maçı almasını sağlamıştı, 1-0 almışlardı.maç sonu hatay taraftarı ayakta alkışlarken ve biz hep alt liglerde sürünürken Ömer devleşti, milli takıma kadar yükselerek ii bi kariyer yaptı. çok antipatik hareketleri de oldu ama benim gönlümdeki yeri 20yıl öncesine dayanır Ömerin.

    YanıtlaSil

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...