02 Mart 2013

Organ Bağışında Guinness Rekoru Antalya'nın

'1 saatte en fazla katılımcı ile organ bağışı' kategorisinde Guinness rekorunu kırarak organ bağışı konusunda farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen etkinlikte rekoru kırmak için Antalya'ya 7 dakika yetti. Daha önce 474 organ bağışı ile Çin'in elinde bulunan rekoru Antalya daha 7 dakika dolmadan 500'lü rakamlara ulaşarak kırmış oldu.


Etkinliğe Antalyaspor taraftar gruplarından Grup 1966 da katıldı. Bu rekor denemesine hem pankartları hem de bağışlarıyla destekte bulunarak Antalya'nın rekoru kırmasına katkı sağladılar.


Organ bağışı konusunda Türkiye'nin en başarılı ve dünyanın sayılı kuruluşlardan biri olan Akdeniz Üniversitesi tek başına 500 organ bağışında bulunarak öncü rol oynadığı bu etkinlikte 1 saatin sonunda 2056 organ bağışı ile rekor Antalya'nın oldu.


Etkinliği organize eden ve etkinliğe katkı sağlayan tüm kişi, kurum ve kuruluşlar başta olmak üzere organ bağışında bulunarak rekorun Antalya'ya geçmesini sağlayan herkese sonsuz teşekkürler...




Not: İlk 3 fotoğraf Antalya şehir blogu fullantalya.com'un, son fotoğraf ise Antalya Valisi Ahmet Altıparmak'ın Twitter hesabından alınmıştır.


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...