25 Mart 2013

Akdeniz Üniversitesi Antalyaspor'dan Son Dakika Zaferi

Doğruyu söylemek gerekirse maçtan önce puan durumuna şöyle bir bakınca pek de galibiyet umuduyla ayrılmamıştım evden. Çünkü Ankara İl Özel İdaresi ligte 3. sırada yer alıyor ve play-off mücadelesi veriyordu, biz ise ligde kalma mücadelesi içerisindeydik. Bu düşüncelerin arasında sadece Ankara'daki son maç olan Çankaya Belediyesi Anka maçında gösterilen performans bir "acaba" dedirtiyordu.


Maça son derece hızlı bir başlangıç yaptık. Hücumlardan boş dönmeyip savunmada da geçit vermeyince fark bir anda açıldı. Ancak İl Özel İdaresi aldığı ilk moladan çok iyi döndü. İşlerin adeta tam tersine döndüğü bu dakikalarda fark açıldığı gibi hızlı bir şekilde kapandı. Sonrasında iki takım biraz daha dengeli bir oyun sergilemeye başladı ve devre 13-12 Ankara İl Özel İdaresi'nin üstünlüğü ile sonuçlandı. Ancak Akdeniz Üniversitesi Antalyasporlu oyuncular sahadan ayrılırken birbirlerine kazanabileceklerini söyleyerek birbirlerini motive ediyorlardı.

İkinci devrede iki takım da ilk yarıdaki ritimleri tam anlamıyla yakalayamadı. Bu devrenin büyük kısmında dengeli bir skor vardı. Bu dakikalarda Akdeniz Üniversitesi Antalyaspor için direkten dönen toplar önemli bir sıkıntı oluşturdu. Ancak Çankaya maçında olduğu gibi Akdeniz Üniversitesi Antalyaspor maçın son dakikalarında temposunu artırdı ve 25-24'lük skorla çok önemli bir galibiyet elde etti.


Bu maçın öncesinde 51 Niğdespor'un İstanbul Yeditepe'yi 33-28'lik skorla yenmesi bu maçta alınacak puan veya puanları çok daha önemli bir hale getirmişti. Bu maçı galibiyetle tamamlayınca ligde kalma yolunda avantajımızı koruduk. Ligde şuan 51 Niğdespor'un 1 puan önünde yer alıyoruz. 51 Niğdespor'un geriye Trabzonspor ile yapacağı tek maçı kaldı. Akdeniz Üniversitesi Antalyaspor'un ise Beşiktaş, Bursa Nilüfer Belediyesi (D) ve Beşparmak Spor Kulübü olmak üzere 3 maçı kaldı.

Son olarak da maçta gösterdikleri kazanma arzusu ve yaşattıkları galibiyet sevinci teşekkürü zaten fazlasıyla hak ediyor ama bunların yanı sıra maçtan sonra Ankara'daki maçlarda astığımız pankartla fotoğraf çektirerek bizlere güzel bir jest yaptıkları için Akdeniz Üniversitesi Antalyaspor takımına ayrıca teşekkürler... İnşallah hep birlikte birçok başarıya daha şahit olacağız.






 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...