23 Mart 2013

Şampiyonlar İzmir'de Destek Bekliyor

Antalya'daki havuz eksikliğine dikkat çekmek için eski Antalyasporlu yüzücüler tarafından kurulan ve peş peşe elde ettiği şampiyonluklarla Antalya'yı bu sene Sutopu 1. Ligi'nde temsil etmeye başlayan Antalyaspor Sutopu takımı yarın Ege Su Sporları ve Tenis İhtisas Kulübü (ESTİ) deplasmanında mücadele edecek.

ESTİ 3 puan farkla ligde Antalyasporumuzun bir sıra üstünde yer alıyor. Dolayısıyla bu mücadele Antalyasporumuzun ligdeki hedefleri açısından son derece önemli... Dolayısıyla bu maçta İzmir ve çevresindeki Antalyasporluların desteğini bekliyorlar. Şampiyon takımımızı bu zorlu mücadelede yarın yalnız bırakmayalım. 

İşte çektikleri cefa ve gösterdikleri vefa ile desteği fazlasıyla hak eden bu şampiyon takımımızın Antalyaspor sevdalılarına çağrısı:

Antalyasporu sevmek sadece futbol takımını sevmek ve desteklemekle olmaz. Bu kulübün sutopu takımı 1. Lig'de oynuyor. Her hafta maçlarımızı deplasmanda oynuyoruz. Kendi bütçemizle bütün zorluklara karşı 1. Lig'de kalmayı başarıyoruz. 11. hafta sonunda 9 puanla 7.sıradayız. Sezon sonuna kadar 3 galibiyet daha bekliyoruz. Sezon sonunda 10. yani sonuncu takım ligden düşecek. Maçlarımızı seyredecek ve bizi destekleyecek taraftarları bekliyoruz ama gelen giden yok. Bu hafta sonu İzmir deplasmanındayız. Pazar akşam 20.00'da İzmir'de Esti Sutopu takımı ile Ege Üniversitesi Havuzu'nda maçımız var. İnşallah sesimizi duyan ve gelenler olur. Desteğe ihtiyacımız var.


ESTİ - Antalyaspor
Tarih: 24 Mart 2013 Pazar Saat: 20.00
Yer: Ege Üniversitesi Havuzu




 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...