21 Aralık 2012

ZTK B Grubu | Mersin İY Maçı Sonrası

5 maç 24 gol... Mükemmel bir istatistik. Kupada sürekli yedek kadro ile çıkmamıza rağmen gelene geçene 5'ten az atmıyoruz. Bir tek Beşiktaş'a 2 attık, o kadar da olsun.

Bu maça çıkarken de çok korkmuyordum zaten. Mersin'i buradaki lig maçında zor yenmiş olsak da kupaya çok asılacağını düşünmüyordum Mersin'in. Taraftarın bize karşı tutumu ve yeni teknik direktörü Giray Bulak'ın olması ile bir hareketlenme olur mu dedim Mersin'de ama varlık gösteremediler karşımızda.


Son çıkan ilk 11'e göre yine 6 oyuncu sahada yoktu. Buna rağmen hızlı başladık maça ve art arda gelen 2 gol ile "Acaba Akdeniz Derbisi'nde plaka yazabilir miyiz?" düşüncesi yavaş yavaş oluşmaya başladı. Ancak ilk devre rölantide geçen bir oyunla sona erdi. İkinci yarıya başlarken Eskişehir maçını düşünerek çok fazla efor sarf edeceğimizi düşünmüyordum. Aslında çok fazla da efor sarfetmedik. Savunmada oynayan Zizic'in kontra atakta gol attığı bir maçta ne kadar efor sarfedebiliriz ki zaten?

Diarra'nın 2 golü, Ergün Teber, Aissati ve Zizic'in 1'er golü ile 5-0'lık galibiyeti elde etmiş olduk. Alınan farklı galibiyet de gruplara çok iyi bir başlangıç yapmış olmamızı sağladı. Şöyle de bir şey var ki bizim ve Trabzonspor ile Eskişehirspor'un rakibi Mersin İY değil bu grupta. Biz de rakibimiz olmayan takımdan kesinlikle almamız gereken 3 puanı almış, kupada gruplara kazasız başlamış olduk.

Bu sene uzansın artık ellerimiz kupaya...




 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...