31 Aralık 2012

Mutlu Yıllar!

Kendi adıma şöyle geriye dönüp baktığımda 2012 sanki biraz Antalyaspor gibi geçen bir yıl oldu. Bazen küme düşme korkusuyla acı acı, bazen liderlik heyecanıyla tatlı tatlı çarptı kalbimiz... Ancak öyle de olsa böyle de olsa bir gerçek var ki her zaman Antalya için, Antalyaspor için çarptı kalplerimiz... 2012 böyle son bulurken 2013 için Antalyaspor camiasına çok daha kırmızı, çok daha beyaz bir yıl dileriz. Umarım "Güldür yüzümüzü Antalyasporum" dileklerimizin karşılık bularak yüzümüzün hep güldüğü güzel bir yıl olur 2013... Ayrıca şehrine ihanet etmeyenlerin, tribüne emek harcayanların da yeni yılını kutlarız.

Son yıllarda sıkça gündeme gelmesine rağmen Himmet Göksu tarafından 5-6 yıl önce ortaya çıkarıldığı geçtiğimiz günlerde öğrendiğimiz "Noel Baba Demreli'dir, Antalya çocuğudur. Kırmızı beyaz giyer, Antalyasporludur." sözü bu sene ulusal medyada da yankı buldu. Biz de bu güzel söze elimizden geldiği kadarıyla birkaç görselle destek vermiş, renk katmış olalım istedik. Bu yazıyı da bu görselleri beğeninize sunarak sonlandıralım.








 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...