07 Aralık 2012

İstikamet Manisa

Bugünlerde herkes Akhisar maçını düşünüyor. İnsanlar artık birbirlerine "Manisa'ya gidecek misin?" diye değil de "Kimle, nasıl gideceksin?" diye soruyor? 

Valla bu heyecanı ben en son Eskişehir deplasmanına giderken görmüştüm şehirde. O zaman çok soğuk bir havaya rağmen Cumhuriyet Meydanı'nda otobüs yetmiyordu. Cumartesi günü bakalım nasıl olacak otobüslerin kalkacağı yerler.

Şu an 10-12 kişilik arkadaş grubumuz olarak grupların kaldırdığı otobüsler ile Manisa'ya gitmeyi düşünüyoruz. Gruplara yük olmayıp kendi arabamızı ayarlayalım istedik ama olmadı. Gruplar bu deplasman için olan yoğun ilgiden dolayı varını yoğunu ortaya koyarak otobüs ayarlamaya çalışıyorlar. Şu an için yeterli sayıda otobüs ayarlanmadı. Taraftar gruplarımız grup ayrımı yapmaksızın Antalyasporlu olan herkesi Manisa'ya götürmeye çalışırken şehrin ileri gelenleri "Antalyalıları" Manisa'ya taşımak için neden elini taşın altına sokmuyor? Galatasaray'ın Sivasspor karşısında puan kaybı yaşaması durumunda daha da artabilir bu gidecek insan sayısı. Bunların hepsi düşünülmeli, Antalya'da erkek kalmamalı.

Biz Antalya'dan gece yola çıkıyoruz. Özgün de Ankara'dan kendi cebinden harcama yaparak cumartesi gecesi yola çıkıyor. Pazar günü kısmetse maça gelmek isteyen herkesin tribünde olduğu Akhisar maçında görüşürüz. Antalyaspor taraftarı deplasman tribününü doldurmaya değil; takımı lider yapmaya, "Acaba bir arkadaşımız dışarda kaldı mı?" diye düşünmeye gidiyor.




 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...