28 Kasım 2012

ZTK 4. Tur | Tavşanlı Linyitspor Maçı Sonrası

Maçtan önce herkes temkinli konuşuyordu ancak işin aslı benim çok fazla korkum yoktu bu maçtan. Karşımızdaki ekip PTT 1. Lig'de küme düşmemeye oynayan bir ekipti çünkü. Tek korkum yaşanabilecek sakatlıklardı.

Maçın kadrosu da beklediğimiz gibi alıştığımız 11 değildi. Sadece Ali Tandoğan ile Deniz Barış vardı as kadrodan. Onun dışında yedek kadroyla sahadaydık. Forvette Ömer ile başlayacak olmamız ve bu sene hiç göremediğimiz Murat Akın'ı izleyecek olmak da değişik bir duruma sokuyordu maçı.

Bu tarz maçlarda önemli olan golü erken bulup karşı takımın direncini kırmaktır. 10. dakikada Ömer'den beklediğimiz gol geldi ve takım rahatladı. Ancak Tavşanlı beklediğimden daha dirençli gözüküyordu. 16. dakikada Linyitsporlu Mesut ile Zizic ceza sahamızda karşı karşıya geldi, Mesut itirazdan dolayı sarı kart gördü; ancak bence de doğru karar penaltı olmalıydı.

Bu dakikadan sonra hakem kaçırdığı penaltıdan dolayı mıdır bilmem ama Antalyaspor için özellikle kartlarda çok cömert davrandı. Ömer'in sonradan vurduğu pozisyonda kart verilebilir miydi bilmem ama eğer düdüğü duymasına rağmen topa vurduysa çok gereksiz bir kart oldu.

İkinci yarıda da beklediğimiz maça döndü görüntü. Art arda gelen goller ile maç bir anda antrenman maçı havasında oynanmaya başladı. Özellikle arkadaşlarımın ve blogu takip edenlerin bildiği gibi en eleştirdiğim Mehmet Eren'e bu maç için hakkını teslim etmemiz gerekir. Attığımız her golde neredeyse parmağı vardı. Ayrıca bu sene ilk defa izlediğim ve sene başında Bursaspor'dan aldığımız Deniz de fena bir görüntü çizmedi ancak girdiği dakikada zaten sahada oynanan futbolun durumu da belli idi.

Antalyaspor Ömer Şişmanoğlu'nun 3, Emrah Başsan ve Mehmet Eren'in ise 1'er golü ile 5-0 geçmesini bildi Tavşanlı'yı. Antalyaspor bu maçla beraber bu sene oynadığı 3 kupa maçında toplam 17 gol atıp 3 gol yemiş oldu. Bu yediğimiz 3 gol de ilk maçta ki Menemenspor'dan hatırlarsınız.

Kuralar 6 Aralık'ta çekilecek ve Antalyaspor seribaşı olmadığı için bu sefer bir Süper Lig ekibi ile karşılaşacak. Bu sene başka sene, bu sene kupayı daha bir ısrarlı istiyoruz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...