02 Kasım 2012

ZTK 3. Tur | Eyüpspor Maçı Sonrası

Maçtan önce herkes maçın kolay geçeceği kanısındaydı fakat bu kadar kolay olacağını da tahmin etmemiştik doğrusu. Eyüpspor'un kadrosunda oldukça tecrübeli oyuncular vardı; ancak Eyüpsporlu arkadaşların dediği doğru çıktı ve karşımızda oldukça kötü bir Eyüpspor çıktı.


Bu maçta Fenerbahçe maçının ilk 11'inden tamamen farklı bir 11 sahadaydı. Fenerbahçe deplasmanından 3-1'lik galibiyetle dönen bir kadronun bu maçta yer almayacak olması aslında korkutabilirdi; ancak Antalyaspor'un bir takım olmaya başladığının en büyük göstergesinden biri bu çıkan farklı 11...

Maç dengeli başlasa da Antalyaspor'un 15 dakikada 2-0 öne geçmesi ile maçın neye dönüşeceği de az çok belli oldu. Özellikle Eyüp'ün kalecisinin performansının çok kötü olması skorun bu kadar farklı olmasına sebep oldu. Emrah Başsan gol atmak için bu kadar uğraşmamış olsa belki de daha farklı bir skor çıkabilirdi ortaya.  7 farklı futbolcunun attığı 7 golle alınan 7-0'lık galibiyet Antalya şehri için başka önem taşıyor. Ne de olsa bizde aşk 7 harflidir. 

Böylece kupadaki yolumuza güzel bir galibiyetle devam ediyoruz. Geniş kadrodan dolayı bu sene kupaya her zamankinden daha fazla önem vermeliyiz. Neden bu sene kupayı kazanmayalım?




 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...