11 Kasım 2012

STSL 11. Hafta | Lideriz

Evet; başlıkta lideriz dedik, yalan da söylemedik. Galatasaray maçının sonuna kadar lideriz. Hatta Galatasaray'ın yenilmesi durumunda liderliğimiz devam edecek. Şu anda puan durumu elbette çok önemli değil ama alışık da değiliz böyle durumlara. Az da olsa keyfini sürelim dünyanın en güzel şehrinin ligin zirvesinde olmasının.

Sınavdan ötürü maçı izleyemedim ancak dinlediklerim ve özetten izlediklerim kadarı ile önceki maçlardan pek bir farkı olmadığını anladım. Yine Tita ve Isaac etkisizmiş. Ancak yine diyorum ligin iyi futbol oynayan ve üst sıralarında yer alan ekiplerinden Kasımpaşa'ya karşı berabere kaldığımıza üzülüyorsak bazı şeyleri başarmaya başlamışızdır.

Bir teşekkür de Antalyaspor'u İstanbul'da yalnız bırakmayan taraftara... En son Fenerbahçe maçında doldurmuştuk deplasman tribününü. Şimdi yine bir İstanbul deplasmanında doldurduk tribünü.


Son dakika da Aissati'nin aşırtması gol olsa belki daha farklı konuşmayacaktık bu söylediklerimden. Sadece 2 puan daha fazla kazanmış olacaktık. Ancak belki bu beraberlik ile takım olarak kazanacaklarımız veyahut berabere kalan takımın tribüne çağırılıp alkışlanması, bu çağrıya tam kadro gelen takımla beraber kazandıklarımız 2 puandan daha fazladır.

Beşiktaş maçının heyecanını şimdiden yaşamaya başladık, bu güzel futbolun devamının gelmesi en büyük dileğimiz...




 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...