03 Kasım 2012

1. Lig'in Parlayanı Lokman

Sene başında Samsunspor'a kiralık olarak gönderdiğimiz Lokman'dan güzel haberler geliyordu gelişimi hususunda. Uzun zamandır izlemek istiyordum ama nasip olmamıştı bugünkü Karşıyaka maçına kadar ve bugün izlediğim Lokman beni oldukça heyecanlandırdı.


Top kesiyor, dripling yapıyor, orta açıyor, şut çekiyor... Bunları yaparken de hiç heyecan emaresi göstermiyor. Daha geçen seneye kadar 2. Lig'de oynayan bir futbolcu için oldukça gelişim göstermiş ve sene başında söylendiği gibi 2. Lig, 3. Lig yerine futbolcuların tecrübe kazanması için 1. Lig'e gönderilmesi fikrinin doğruluğunu tek başına ispatlamış gözüküyor. 1. Lig'de kıran kırana oynanan, fiziğe dayalı bir futbol var ve Lokman buna ayak uydurmuş.

Lokman bu sene 11 maçta görev aldı. 3 golü var. Bir gol de Adanaspor maçında kendi kalesine attı. Ancak bu her futbolcunun başına gelebilcek bir olay. Lokman futbolu dışında da Samsunspor taraftarı ve Samsun halkına kendini çok sevdirmiş görünüyor. Bu da genç bir futbolcu için çok önemli. Ben şahsen Lokman'ın Antalyaspor ile Süper Lig'de forma giyeceği zamanı beklemeye başladım, böyle giderse de çok uzakta gözükmüyor o günler.




 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...